2777
2789

یه خاتومی بود من غروب باهاشون صحبت کردم باردار بود بعد ۷ سال ای یو ای کرده بود بیمارستان مهدیه دولتیم هست کلان هزینشم ۲۰۰ درامده بودمنم میخام برم 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ج دادن ندادن اطلاع ندارم ولی مرکز ناباروری ابن سینا برید خیلی تعریفشو شنیدم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
یه خاتومی بود من غروب باهاشون صحبت کردم باردار بود بعد ۷ سال ای یو ای کرده بود بیمارستان مهدیه دولتی ...

من تا حالا انجام ندادم انقدر که میگن بی تاثیره استرس گرفتم 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

ینی با اطلاعاتی که دادید نمیدونم دوست من باiuiج گرفتند اسپرمای همسرش کم و ضعیف بود همین مرکز ابن سینا رفتن

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
منم میخوام بدونم معمولا رویان و ابن سینا هست دیگه شما چن سالته  چن وقته باردار نشدی

من ۲۵ سالمه ۵ ساله ازدواج کردم تقریبا ۳ ساله اقدامم

من تا حالا انجام ندادم انقدر که میگن بی تاثیره استرس گرفتم 

من فقد دوست دارم زودتر انجام‌بدم شاید مامان بشم 🥺

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
ینی با اطلاعاتی که دادید نمیدونم دوست من باiuiج گرفتند اسپرمای همسرش کم و ضعیف بود همین مرکز ابن سین ...

میگن مام هم خوبه

شما مشکلتون چیه

تنبلی تخمدان

میگن مام هم خوبه

نمیشناسم اونو . راستی برات صلوات فرستادم ان شا ا... هرچه زودتر نی نی دار بشی عزیزم