2777
2789
عنوان

مهمان دارم ببينيدمنوغذام خوبه

864 بازدید | 50 پست

ازشمال داره برام مهمان مياد بعدازچندسال الان دارن ميان عروس خاله شوهرم باشوهروعروسش ميان كلا شمال كه زندگي ميكرديم خيلي خانم گري ميكردم ازهمه نظر آشپزي به خصوص خيلي تعريفموميدادن هفته ديگه اينجان غذاكباب مرغ توكره ورب گوجه ميخوابونم تايه كم آبرارباشه البته بعدازكباب كردنشون  باپلوزعفروني.كلم پلو.سالادشيرازي ژل ديگه سبزي خوردن ترشي چندمدل سيرترشي هم مايذارم چطوره به نظرتون

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

یه خورش هم بزار جوجه خالی خشک

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خودت بهتر میدونی از ما با توجه به مدل مهمونی رفتن و گرفتنتون

اگر میخوای سنگ تموم بزاری دو مدل غذا بزار

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  

شوید لوبیا پلو با مرغ بزار 

با برنج سفید و قورمه سبزی، یا خورشت بادمجون 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
جوجه نه سينه مرغ چرخ كرده روكباب كنم مثل كوبيده مرغ بعدتوكره ورب گوجه بخوابونم

خوب نیست برای غذای اصلی بازم خودت بهتر صلاح میدونی

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  
جوجه نه سينه مرغ چرخ كرده روكباب كنم مثل كوبيده مرغ بعدتوكره ورب گوجه بخوابونم

اها بازم سلیقه ایی اما دوتا پلو بدون خورش خشک من یه مدل خورش راحت بلدم با بادمجون خواستی برات مینویسم تهیه اش و

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!