2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وضع مالیمون خوبه مثلا  چکار میخواد بکنه که سختش باشه

هرچقدرم خوب باشه بازم هرچی بچه بزرگتر شه خرج و مسئولیتش بیشتره بعد هم فقط پول که نیست واسه بچه باید وقت بذاری باید محبت خرجش کنی

هرچقدرم خوب باشه بازم هرچی بچه بزرگتر شه خرج و مسئولیتش بیشتره بعد هم فقط پول که نیست واسه بچه باید ...

همش رو خودم میکنم لازم نکرده اون کاری کنه هرچند اگه میذاشت بچه بیاد مطمئنم عاشقش میشد

حرفتون متینه ولی واسه بچهنهمادر جای پدر رو میگیره نه برعکس

اگه بیاد دوسش داره مشکل اینه که نمیذاره بیاد دلیل‌اش هم خیلی مزخرفه بخاطر بد شدن آب و هوای کره زمین و وضعیت سیاسی ایران و...... همچین توجیح هایی میاره واسه بچه دار نشدن😒

اگه بیاد دوسش داره مشکل اینه که نمیذاره بیاد دلیل‌اش هم خیلی مزخرفه بخاطر بد شدن آب و هوای کره زمین ...

خب من حق میدم حرفاشون درسته ادم واسه کسایی که عاشقشونه بهترینها رو میخواد بیشترین نگرانی رو داره