2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم خیلی دیدم که نقض کرده کلا نباید به علائم و این حرفا اعتماد کنیم 

جنسیت زیاد واسم فرقی نداره انشالله نی نی هامون صحیح سالم باشن

محض کنجکاوی زدم این تاپیک رو

جنسیت زیاد واسم فرقی نداره انشالله نی نی هامون صحیح سالم باشن محض کنجکاوی زدم این تاپیک رو

بله دقیقا همینه سلامتی مهم تر از جنسیته منم گاهی کنجکاوی میکنم برای این که راحت تر ارتباط برقرار کنم با نی نیم

انشاءالله همه ی بچه ها سالم و سلامت باشن 

گوجه تاثیر داره مگه رایتی شما اولین نفری هستین که وقتی عضو شده بودم جوابمو دادین حتی درخواست دوستی د ...

مبارکه عزیزدلم

چه جالب منم هفته دهم هستم

اره عزیزم استفاده بیش از حدش سقط آوره منم متاسفانه بیش از اندازه استفاده میکردم

ان شالله نی نی سالم بغلت بیاد

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
مبارکه عزیزدلم چه جالب منم هفته دهم هستم اره عزیزم استفاده بیش از حدش سقط آوره منم متاسفانه بیش از ...

مرسی عزیزم ممنون که گفتی نمیدونستم منم فقط سردیجات میخورم لکه بینی هم داشتم انشالله نی نی شما هم سالم سلامت باشه

مرسی عزیزم ممنون که گفتی نمیدونستم منم فقط سردیجات میخورم لکه بینی هم داشتم انشالله نی نی شما هم سال ...

عزیز دلم الان یادم اومد تو کدوم کاربری

یادمه چقدر روزهای سختی داشتی

خیلی نگرانت شده بودم

خدارو صد هزار مرتبه  شکر که همیشه کنارت بوده

واقعا خدا خیلی دوست داره

عزیز دلم الان یادم اومد تو کدوم کاربری یادمه چقدر روزهای سختی داشتی خیلی نگرانت شده بودم خدارو صد ...

اره خودشم خیلی اونروزا بهم دلداری دادی مرسی بوورکن وقتی پروفایلتو دیدم انگاردوست چندین سالمو دیدم ازته دل خوشحال شدم

اره خودشم خیلی اونروزا بهم دلداری دادی مرسی بوورکن وقتی پروفایلتو دیدم انگاردوست چندین سالمو دیدم از ...

منم 

بقرآن تنها کسی که باهاش توی نی نی سایت دوست شدم واحساس نزدیک کردم تو بودی

راستی توی تاپیکات دیدم مادرت مریضه

خوب شدن؟

یه سوال مادرت واکسن دوز سوم زده؟

منم  بقرآن تنها کسی که باهاش توی نی نی سایت دوست شدم واحساس نزدیک کردم تو بودی راستی توی تاپی ...

دوسدارم برم پیشش کمک حالش باشم ولی خودم حالم خرابه سحری یا افطار نمیتونم بخورم واسه همین ازبابام خجالت میکشم بعدشم دکتر گفته استراحت کن 

دل به دل راه داره اره خیلی وقته زده ولی الان یه موهه مریضه ممکنه ازاون باشه

صددرصد دوز سوم خیلی عوارض نشان داده

دیگه بسه زده

ببین علایمش  بی حالی، گیجی سر و سیاهی چشم و احساس ضعف هستش به طوری که طرف احساس میکنه داره میمیره نایی نداه

دوسدارم برم پیشش کمک حالش باشم ولی خودم حالم خرابه سحری یا افطار نمیتونم بخورم واسه همین ازبابام خجا ...

اره منم لکه بینی دارم با وجود اینکه مامانم پادرد داره اومدم ازم مراقبت میکنه خیلی خجالت میکشم

واقعا سخته

مادرت با گذشت زمان درست میشه ان شاله

صددرصد دوز سوم خیلی عوارض نشان داده دیگه بسه زده ببین علایمش  بی حالی، گیجی سر و سیاهی چشم و ...

دقیقا منکه نبودم ولب خواهرم میگه میگفت فقط تکونم ندین بزارین بخوابم وقتی میخواستن ببرنش بیمارستان حتی ۳ روزم بستری شده ولی به من نگفتن نگران نشم اخه راهم دوره

اره منم لکه بینی دارم با وجود اینکه مامانم پادرد داره اومدم ازم مراقبت میکنه خیلی خجالت میکشم واقعا ...

ممنون انشالله خدامادرشماروهم حفظ کنه انشالله مادرا ماهن الان میفهمم چی کشیده هنوز که اول راهم