2777
2789
عنوان

امشب با بابام اتمام حجت کردم، اشک تو چشامه همه چیز تموم شد🙂😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من جلوی شمام ارایش نکنم میرم بیرون ارایشمو میکنم پس نزار پنهانکاری داشته باشم

اینو بگم قاطی میکنه

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
پاشو جم کن برو خوابگاه

خوابگاه نمیدن بهم 

نزدیک دانشگاهم تقریبا صبحا میرسونتم تا جایی 

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

بابات کپیه بابای منه. کلا من عامل بدبختیم بابامه.هییییییییچ وقت نمیبخشمش. اون از سر انتخاب رشتم که چقدر گفتم بابا من مامایی دوست ندارم میخوام برم پرستاری نذاشت گفت نه با مرد سروکار داری نمیخوام😳😳.الان هم از رشتم بدم میاد هم هرجا میرم برا کار نیروی ماما نمیخوان میگن اگه پرستار بودی همین الان جذبت میکردیم😭😭 سر حجاب وارایشم مثل بابای تو سر ازدواج کردنمم یجور مسخره بازی دراورد که باعث شد الان تو۳۱ سالگی هنوز مجرد بمونم و هرروز ریخت وقیافه اعضای خانوادمو ببینم😭😭 به اینا نمیگن وقاحت میگن حماقت.این ادما بااینجور تفکر پوسیده .....ان.

😢😢

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

عزیزم با مامانت حرف بزن 

که بره باهاش صحبت کنه کلا باباها بهتره تو این مسائل دخالت نکنن 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
بزار اشک بیاد نزار بغض بمونه تو گلوت

نمیخوام جلوش وا بدم دارم خودمو کنترل میکنم 

چند ساله دارم باهاش مبارزه میکنم اما فایده اش چی بوده؟

مریضی اعصاب، تیک عصبی، اشک، بعض

حقیقتش واقعا نمی دونم چه راهکاری بهت بدم اکثرا پدرمادرا تفکرات قدیمیشونو دارن و اصلا هم کوتاه نمیان فقط یه سری اصول تو مغزشون حک شده غیر اونو قبول نمی کنن البته الانم خیلیا این طورن چه برسه به سن بالاها اگه می تونی با یه روانشناس خوب مشورت کن نمی گم مستیل شو چون راحت نیست ازدواجم به خاطر همچین چیزی از چاله تو چاه افتادنه

میشه دعا کنید دختر کوچولومو سالم بغلم بگیرم و بتونم خوب و صالح تربیتش کنم❤ماهنی کوچولوی مامان🦋💗خدا می دونه چقدر منتظرم تا تو بغلم بگیرمت و عطرتو حس کنم  
خوابگاه نمیدن بهم  نزدیک دانشگاهم تقریبا صبحا میرسونتم تا جایی

برو پیش همون مشاور بلکه مشاور باهاش حرف بزنه و بهش بگه دخترا شیشه عسل نیستن پسرا انگشت کنن توش (جوره دیگه برداشت نکنید مثاله) مشاور شاید بتونه کمکت کنه 

تک دختری؟؟