2777
2789

کسی تابحال تو آشنا یا بچه خودش دختر بچه ای داشته که بدون اینکه همبازیه پسر داشته باشه علاقه به لباس پسرونه داشته و بعد که بزرگ شده از سرش پریده باشه؟دخترم ۵ سالشه علاقه به لباس پسرونه داره🥺

بله دیدم 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

آره یه نفر داشتیم به سن بلوغ که رسید دیگه بیخیال شد ولی الانم با این که لباس دخترونه می پوشه اصلا آرایش نمی کنه و سبک لباساش هم اسپرته

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اجیم اینجور بود البته پسره لاک میزد و لباسای اجیشو تن میکرد الان 7سالش شده نمیکنه اینکارا رو اصلا

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
نگرانش نشدین؟میزاشتین بپوشه؟

آبجیم خیلی دعواش میکرد تااینکه کم کم بیخیال شد الانم ک مدرسه میره 

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
یعنی مدرسه که رفت درست شد؟لباس پسرونه هم می پوشید؟

پسر بود لباسای دخترونه یا چادر مامانشو سر میکرد الان دیگه 7سالش شده نمیکنه ازینکارا وقتی 4.5, سالش بود اینکارا رو میکرد

منظورم اینه که دقیقا از چه سنی درست شد؟یادتون میاد؟

گفتم دیگه ۶ سالش شد دیگ نکرد ازینکارا

میشه توضیح بدید چجوری بود

ب خاطر سن و سالش بود به بلوغ ک رسید  عوض شد کلا

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*