2777
2789

من از ۱۲ فروردین اقدام کردم بعد یه هفته ای بود که دلم و سینه هام درد داشت رفتم آزمایش دادم و بتا ۱۰۰۰ بود 

بعد خیلی دلم درد میکنه زیر دلم مثل مواقع پریودی

خطر داره؟

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم😍تا جایی که من میدونم کاملا طبیعیه.تا مدتی علائم مشابه پریودی خواهید داشت ب ...

قربونت🥰

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

من هم مثل شما اقدام کردم ولی یه هفته علایم درد که شما داری رو داشتم بعدالان عادی هستم فقط آبریزش بینی و عطسه و سرفه دارم بی دلیل سرما خوردم یه خورده کمردرد داشتم استراحت کردم دوروز خوب شدم ولی الان دندونم درد میکنه...

بنظرتون من چمه  ، یعنی برای منم خبری هست؟

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
من هم مثل شما اقدام کردم ولی یه هفته علایم درد که شما داری رو داشتم بعدالان عادی هستم فقط آبریزش بین ...

آره منم الان علائم سرما خوردگی هم دارم😂

انشاءلله شما هم بارداری عزیزم 

ولی خب من آزمایش دادم دیگه مطمئنم که هستم شما هم‌یه آزمایش بده

آره منم الان علائم سرما خوردگی هم دارم😂 انشاءلله شما هم بارداری عزیزم  ولی خب من آزمایش دادم ...

ممنون عزیزم ... لبخند رو لبم نشوندی حتی اگر جوابم منفی باشه....خدا لب و دلتون رو خندون کنه  

من بعد از ۱۳ اردیبهشت اگر از پری خبری نشد میرم آز فکر کنم الان زود باشه برای جواب

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
ممنون عزیزم ... لبخند رو لبم نشوندی حتی اگر جوابم منفی باشه....خدا لب و دلتون رو خندون کنه   &n ...

فدای تو😘

فدای تو😘

خدا نکنه عزیزم....ان شاء الله در کنار غنچه نو شکفتت بهترین لحظات رو تجربه کنی