2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام با توجه به ویژگی های خودتون ، مشکلتون و بیماریهای زمینه ای دارو میدن، بسته به نوع سیکل انتخاب هم داره که آیا طبیعی، مصنوعی یا لانگ باشه....طیف وسیعی از داروها ......اما غالبا استرادیول و پروژسترون وجود داره، و بعد هر وقت ضخامت اندومتر مناسب بود، انتقال انجام میشه.....انشالله که همه منتظرا نتیجه بگیرن

سلام با توجه به ویژگی های خودتون ، مشکلتون و بیماریهای زمینه ای دارو میدن، بسته به نوع سیکل انتخاب ه ...

ضخامت اندرومتر باید چند باشه؟؟

میدونید برای  بهتر شدن ضخامت چه باید کرد؟

اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید لطفا

امپول ضد سقط چرا؟؟ عکس رنگی قبل انتقال چرا؟؟ قبلا انجام دادم دیگه میشه توضیح بدید؟

خوب دکتر خودش بهت میگه همه چیز

راستش اینها کارهایی بود که خواهر شوهرم قبل از انتقال انجام میداد

زیره نظر دکتر صمصامی شیراز

عاشقتونم بچه های گلم
دقیق یادم نمیاد اما فکرکنم از ۱۰ تا ۱۲....برای ضخامت دارو میدن......

یعنی الان پریود شدم روز دوم برم برای سونو. خودشون چک میکنند و دارو میدن تا اماده انتقال بشم؟

یعنی الان پریود شدم روز دوم برم برای سونو. خودشون چک میکنند و دارو میدن تا اماده انتقال بشم؟

بله عزیزم، دکتر با توجه به سوابقت و وضعیت رحم داروهای مناسب رو برات تجویز می کنه ....در مقایسه با پانکچر مراحل و داروهای ساده تری داره

بله عزیزم، دکتر با توجه به سوابقت و وضعیت رحم داروهای مناسب رو برات تجویز می کنه ....در مقایسه با پا ...

تغذیه خاصی باید داشته بباشم؟اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

تغذیه خاصی باید داشته بباشم؟اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

عزیزم از خوردن قهوه، شکلاتهای دارای کافیین، فستفود، سرخ کردنی، نوشابه جات و قندها مصنوعی پرهیز کن، مایعات، سبزیجات و میوه و پروتئین بیشتر مصرف کن