2777
2789
عنوان

بیاید رمان معرفی کنید

289 بازدید | 28 پست

بچه ها چند وقتیه دلم میخواد از این رمان عاشقانه ها که پسره فوق العاده پولداره دختره فقیر بعد پسره میره با دختره ازدواج میکنه و هی اذیتش میکنه آخرش عاشق دختره میشه و چند تا بچه به دنیا میارن  

نمیدونم چرا این همه هوس کردم سه چهار روزه رمان این جوری بخونم 

مثل ازدواج اجباری و... 

معرفی کنیدددددد لطفاااااااا،اگر هم رمان در هر ژانری میخواید بگید شاید تونستم بهتون معرفی کنم

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

اوهام عاشقی عالیییه

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیطان اینجاست😔خیلی دوسش دارم 

خوندم اون و،یکم هم +۱۸ اس

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
اوهام عاشقی عالیییه

میشه یکم ازش و توضیح بدی.

گوش‌ماهی رو خوندی ؟؟

البته خودمم هنوز تمام نکردم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من خوره زمانم اما آسمون یادم نمی‌مونه 

واییی منم این جوری بودم،الان هر رمان و فیلمی که میبینم و میخونم و توی نت گوشی مینویسم،خیلی خوبه این جوری

واییی منم این جوری بودم،الان هر رمان و فیلمی که میبینم و میخونم و توی نت گوشی مینویسم،خیلی خوبه این ...

اره اصلا از سرم نمیفته خیلی میخونم معتاد شدم

سه سال خواننده خاموش بودم هی نگید بزا برسی🙂
گوش‌ماهی رو خوندی ؟؟ البته خودمم هنوز تمام نکردم 

نه اسمش آشنا نیست،میشه یکم ازش و توضیح بدی؟

بچه ها معرفی کنیدددد دیگهههه🥺