2777
2789

من قشنگ دوروز بعداز پریودی نزدیکی داشتم بعد سه چهار روز قرص اورژانسی خوردم چون الان حالت تهوع و سرگیجه و کمر درد و دلدرد  دارم و حتی زیر دلمم در میگیره تست هم زدم منفی زد ممکنه حامله باشم توروخدا بگید من بچه نمیخوام فعلا😭

ببین مهمه چند روز بعد از پریود نزدیکی داشتی و مهم اینه که تخمک گذاری کی بوذه

اورژانسی اگه بخوری خب این علائم طبیعی هست تا 5روز بعد از موعد صبر کن اگه نشدی یه از بتا بده اگه بودی که هیچ اگه نبودی صبر کن میشی 

من تو عقد که بوذم اینقدز توهم بارداری داشتم حتی گاهی دیگه مطمن میشدم ولی بعد پریودمیشدم 

تلقین خودت هست شاید 

بعدم خواهش میکنم اگه واقعا نمیخوای جلوگیری کن تا مجبور نشی خدای نکرده سقط کنی که زن نابود میشه هم روحی هم جسمی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مهمه چند روز بعد از پریود نزدیکی داشتی و مهم اینه که تخمک گذاری کی بوذه اورژانسی اگه بخوری خب ...

قشنگ دوروز بعداز پریودیم نزدیکی کردیم يعني این علائمی ک دارم ممکنه مال قرص اورژانسی باشه اخه من قبل مصرف قرصمم این علائمو داشتم کلی هم زعفرون و اویشن خوردم 

دو روز بعدش بعیده حامله باشی چون تخمکی آزاد نشده تا لقاح صورت بگیری تخمک گذاری معمولا از 11 پریود شر ...

خدا کنه چیزی نباشه اخه خیلی استرس دارم همش ذهنم مشغوله 

حالا عیب نداره گلم. ایشالا که نیستی من بعید میدونم باشی چند روز عقب انداختی 

هنوز موعد پریودیم نرسیده قشنگت یک هفته یک هفته و خورده ای از نزدیکیمون گذشته 

چیزی نیست ک پریودیم تموم شده

قشنگ دوروز بعداز پریودیم نزدیکی کردیم يعني این علائمی ک دارم ممکنه مال قرص اورژانسی باشه اخه من قبل ...

نخور عزیزم اینا بدتر بدنت رو به هم میزنه. تنها راهش اینه که صبر کنی آرامش داشته باشی بعد از 5روز از موعد تست بدی 

هنوز موعد پریودیم نرسیده قشنگت یک هفته یک هفته و خورده ای از نزدیکیمون گذشته  چیزی نیست ک پریو ...

وااااا گلم ببخشیدا شما چند سالت هست؟! مطمن باش نیستی اینکارا چیه دیگه الکی بدنت رو داغون نکن تازه یه درصد باشه مگه الان نشون میده؟ شابد اینا علائم تخمک گذاری باشه دکختر

نخور عزیزم اینا بدتر بدنت رو به هم میزنه. تنها راهش اینه که صبر کنی آرامش داشته باشی بعد از 5روز از ...

راهی داری ک اگ ممکنه باردار شدم که باشم سقط بشه قرصی چیزی؟