با شوهرم دعوام شد قبل از دعوا ب شوخی بهش گفتم در ت و ببند کلا از این شوخی ها زیاد میکنیم یهو دیدم گفت اگ درشو ببند خو تو گرسنه میمونی یهو من گفتم چی گفتی اونم گفت خفه شو صدات در میاد ک پا میشم تا مخوری میزنمت گفتم تو سگ کی باشی اگ مردی بیا بزن روز کارتو سیاه میکنم گفت ببین خدا هم جلو مو نمی گیره گفتم پاشو گمشو بیرون از خونه تا بیشتر بی احترامی نکردیم گفت تو برو خونه بابات اگ بیای اینجا قلم پاتو خورد میکنم گفتم پ ن فکر میکردی میام منت تو میکشم من میرم و گذاشتم اومدم همه ی اینام هم با داد و گریه و کتک کاری گفتیم رو دستامو با ناخوناش خراش انداخته همه جا زخم و کبوده بعد رفته ب مادر شوهرم اینا گفته ک میگه من خونه میخوام پدر تو ی گدا س و این حرفا در حالی ک هیچکدوم از اینا رو نگفتیم اعصابم خیلی خورده نمیدونم چیکار کنم دارم افسرده میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زن و شوهر که نباید بهم بی احترامی کنن درتو بذار این مدل صحبتا
به مرور زمان باعث همین چیزا میشه دیگه
یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣 همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو میکشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖 من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑🦽
ن پس باید میومدم اونجا وقتی بهم میگه گمشو برو بیرون منم غرور دارم فقط اون نیست ک غرور داره اون ب فکر ...
خونه که مال اون نیست
عزیزم واسه توام هست
تا بحثی میشه از خونه نرو
چون توهم داری اونجا زندگی میکنی یه حقی داری
واسه خودت
ما خانوما فکر میکنم
چون قهر کردیم باید از خونه بریم
آقایون باید بفهمنن زندگی مشترک یعنی خونه مشترک
یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣 همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو میکشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖 من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑🦽