2777
2789
عنوان

۳ روزه اومدم خونه پدرم قهر هیشکی سراغمو نگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 40 پست
احتمالا اون روز از جایی اعصابش خورد بوده ‌ . دیدی اعصاب نداره سر به سرش نمیذاشتی که کار به اینح ...

اصلا جایی نرفته بود هیچیش هم نبود ولی از صب عین سگ پاچه میگرفت

ايشون به نظرم شروع كننده بوده و واقعانم حرفش زشت بوده

درسته براي همين هم سوال كردم تو هم شوهرت رو زدي يا نه

من نميكم زن بشينه كتك بخوره اما اينكه مرد رو جري تر بكنه هم درست نيست

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید از خونه قهر می کردی عزیزم

تو خونه بمون قهر کن 

زن و شوهر که نباید بهم بی احترامی کنن درتو بذار این مدل صحبتا 

به مرور زمان باعث همین چیزا میشه دیگه 

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
منم اینجوری فکر میکردم شوهرم هر چقدر باهام بدرفتاری میکرد هیچوقت قهر نمی کردم یعنی تو خونه خودم قهر ...

ن نمیشه بهشون رو داد ۳ باره دست منو میگیره از خونه بیرون میکنه هر بار بخشیدمش خودم برگشتم ولی این بار دیگ کوتاه نمیام 

زهره جون سلام برات یه زحمتی دارم میشه بری کلینیک هوژین رو ببینی من میخوام برم عمل بلفاروپلاستی برای ...

حتما عزيزم الان چك ميكنم 

اما اگر دكتر عالي هم براي بلفارو خواستي خودم سراغ دارم براي جراحي صورت ميخوام برم پيشش 

نباید از خونه قهر می کردی عزیزم تو خونه بمون قهر کن  زن و شوهر که نباید بهم بی احترامی کنن در ...

ن پس باید میومدم اونجا وقتی بهم میگه گمشو برو بیرون منم غرور دارم فقط اون نیست ک غرور داره اون ب فکر نیست من چرا باید ب فکر باشم

ن پس باید میومدم اونجا وقتی بهم میگه گمشو برو بیرون منم غرور دارم فقط اون نیست ک غرور داره اون ب فکر ...

خونه که مال اون نیست 

عزیزم واسه توام هست 

تا بحثی میشه از خونه نرو 

چون توهم داری اونجا زندگی میکنی  یه حقی داری 

واسه خودت 

ما خانوما فکر می‌کنم 

چون قهر کردیم باید از خونه بریم 

آقایون باید بفهمنن زندگی مشترک یعنی خونه مشترک

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
زهره جون سلام برات یه زحمتی دارم میشه بری کلینیک هوژین رو ببینی من میخوام برم عمل بلفاروپلاستی برای ...

الان ديدم عكساشون  كه عاليه جاي بخيع و مدل جراحي پلك خيلي خوب و تمييزه اما نظراتشون كم بود 

شما خضوري رفتي چند جلسه تو كلينيك بشيني مراجعه كننده ها رو ببيني؟

الان ديدم عكساشون  كه عاليه جاي بخيع و مدل جراحي پلك خيلي خوب و تمييزه اما نظراتشون كم بود  ...

نه قراره که برم من سیزده خرداد وقت گرفتم تا اون‌موقع یه جلسه میرم 

چون بلفا ها رو جمعه ها انجام میدن میرم چند نفرو میبینم چه اونا که برا بخیه کشیدن میان چه اونا که تازه عمل کردن

گلم‌تازه تاپیکت رو دیدم راستش نگران شدم اوضاع خوب شده؟روبراهی؟گفتم تاپیک‌نپرسم پیش بچه ها

خونه خودتی الان؟

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏