2777
2789

بچه من همش بستنی و شیرکاکایو آبمیوه اینا میخوره حالا جدا از هزینه که تقریبا هفته ۲۰۰خرجش خواستم بدونم بچه های شما هم همینن؟

میشه باورکن خیلی زود

ندارم ک😢

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه من بستنی دوست داره ولی ابمیوه بیرونی نمیخوره شیرکاکائو هم گاهی میخوره گاهی میگه دوست ندارم بستگی به مودش داره خود میوه رواگر خرد کنم بذارم جلوی دستش میخوره اجیل دوسه تا دونه بیشتر نمیخوره کشک دوست داره اگر نرم باشه کیک خونگی هم دوست داره 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریض میشه ک اینا اصلا خوب نیستن

من بچه ندارم

اما اگه داشتم براش اجیل و و کیک خونگی و شیر کاکائو خونگی درست میکردم 

میوه و فرنی و این چیزا بهش میدادم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه من بیشتر شیر میخوره حالا پیش میاد در هفته دوتا بستنی یا یه وقتهایی یه آبمیوه یا پفکی چیپسی چیزی هفته ای یدونه اونم مجبوری میخرم دیگه بریم بیرون وگرنه فقط ساقه طلایی دوروز یکی و روزی یه پاکت بزرگ شیر میخوره

نمبخوره به خدا پسته فقط گاهی میخوره

چون براش اونا زو میخری نمیخوره وقتی نخری طبع غذا خوردنش تغییر میکنه

مثلا بستنی اشکال نداره ولی همش چیزای بیرونی بده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

وزنش خوبه ؟؟

سعی کن خیلی خوراکی های کارخونه ای نخوره،اول ک بهتره چیزای سالم تر بخوره مثل آب میوه طبیعی و میوه و آجیل و لواشک خونگی و ... ولی حداقل همون بستنی و شیرکاکائو و کیک و اینام خودت خونگی درست کن ک نگهدارنده و افزودنی های کارخونه رو نداشته باشه،پیچشم دست خودته ک سالم تر درست کنی،ماشالا اینترنت هم پر از دستور انواع خوراکیه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

من سه تا بچه دارم خوراکی زیاد نمیخرم ماهی یه بار که برا خرید خونه فروشگاه میریم اجازه دارن خوراکی بردارن مثلا نفری سی چهل تومن .ولی خرما پیارم نخود کشمش مویز تخمه شکلات همیشه خونه داریم و میخورن و ذرت میخرم گاهی پفیلا درست میکنم ..خونه ما مصرف میوه زیاد هست بچه هام دوست دارن..

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗