2777
2789
عنوان

شکگزاری

144 بازدید | 10 پست

لطفا اگر از شکرگزاری نتیجه دیدین بگین ممنونم

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  
من همیشه خداروشکر میکنم، مثلا خیلی چیزا، یکیش قبولی تو نمونه دولتی دبیرستانم چند سال پیش که واسه خود ...

یعنی مینویسی یا همین طوری میگی

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازه استاترعزیزم 🌺😍 کسی هست به عشق حضرت علی علیه‌السلام 🌺😍 جزهفت راتاامشب بخونه .اجرتون باامام علی علیه‌السلام 🌺

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بااجازه استاترعزیزم 🌺😍 کسی هست به عشق حضرت علی علیه‌السلام 🌺😍 جزهفت راتاامشب بخونه .اجرتون بااما ...

خواهش میکنم عزیزم

الهی شکرخدای خوب من که توهمه چیزمیدانی ومن بنده تو هیچ چیزازحکمت تونمیدانم و عجول هستم

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

یعنی مینویسی یا همین طوری میگی

نه کلا همیشه دعا میکنم شکر میکنم تو نماز یا سر سفره  اول غذا، آخر غذا و خیلی جاهای دیگه چون از بچگی تو دلم میگم شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند، همیشه سعی میکنم به نحوی از خدا تشکر کنم 

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

نه کلا همیشه دعا میکنم شکر میکنم تو نماز یا سر سفره  اول غذا، آخر غذا و خیلی جاهای دیگه چون از ...

منم اینطوری کم و بیش انجام میدم ولی میخوام بنویسم

بله من میخونم

ممنونم ازمحبتتون 😘 انشاالله حاجت روابشی 🌺😍