2777
2789
عنوان

سلام بچه ها لطفا بیاید

190 بازدید | 14 پست

روزتون بخیر خواستم ببینم تو اطرافیان یا خودتون ب تازگی کسی مراسم عقد توی تالار گرفته؟در حد پذیرایی میوه و شیرینی و شربت و کیک باشه و شام ندن (مثلا از۴ تا ۷ عصر)

هزینه ش حدودی چقدره کسی میدونه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا خوشبخت بشی عزیزم ، سنتی ازدواج کردی یا آشنا شده بودی قبلا

مرسی عزیزم یکی از دوستای برادرم بود و چند ساله می شناسیم همو اما عشقی نبود یهویی اومدن خواستگاری خودشم میگه نمیدونم یهو چیشد،،اومدن همسرم مثل معجزه بود اخلاقش خیلی خوبه

عزیزم  ببخشید اینجا پیام میدم  شما میدونی حواله تحویل فوری سه ماهه قیمتش چنده؟

خواهش میکنم عزیزم فروش حواله بستگی به توافق طرفین داره مثلا تو خودروهایی که تفاوت ۱۰۰ میلیونی با بازار آزاد داره حتی ۵۰ تومنم فروختن،،من اصفهان هستم و برادرم تو بنگاه ماشین فعالیت داره و از ایشون میشنوم

خواهش میکنم عزیزم فروش حواله بستگی به توافق طرفین داره مثلا تو خودروهایی که تفاوت ۱۰۰ میلیونی با باز ...

ب منم گفتن هر چی تفاوت قیمت هست که سود محسوب بشه تقسیم بر دو کنیم نصفش برا ی من نصفش برای ایشون 

پس منطقیه حرفشون؟ 

اگه گرونترم شد برای خودم

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

ب منم گفتن هر چی تفاوت قیمت هست که سود محسوب بشه تقسیم بر دو کنیم نصفش برا ی من نصفش برای ایشون  ...

اره عزیزم عرف همینه و اگر پول داری حتماااااا بخر مطمئن باش هرچقدر هم پول حواله بدی باز ب نفعته

اره عزیزم عرف همینه و اگر پول داری حتماااااا بخر مطمئن باش هرچقدر هم پول حواله بدی باز ب نفعته

خیلی خیلی لطف کردی مرسی

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید