2777
2789
عنوان

واقعا بحث کردن اینجا فایده نداره

99 بازدید | 14 پست

واقعا متاسفم که تو این سایت درباره هیچ‌چیزی نمیشه بحث‌کرد 

هر بحث خوبی باز بشه اخرش فقط همه میخوان تو مسابقه من بهترم تو از من ضعیف تر و پایین تری برنده بشن

همه تاپیک هایی که میشه با ارامش و بدون توهین حرف زد به یه نتیجه خوبی رسید متاسفانه گزارش میخورن میترکن 

آره واقعا بجای آموزشِ تعامل، تازه نی نی یار پنج هم گفته نظر رو مستقیم و در جهت سوال استارتر بگید و برید و هم دیگه رو ریپلای نکنید !!!! 

داغونیم 

می‌خوان که داغون هم بمونیم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
آره واقعا بجای آموزش تعامل تازه نی نی یار پنج هم گفته نظر رو مستقیم و در جهت سوال استارتر بگید و بری ...

آخه اینم از بس دعوا میشد گفت

یکی میومد یه چیزی میگفت ده نفر میریختن سرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اینم از بس دعوا میشد گفت یکی میومد یه چیزی میگفت ده نفر میریختن سرش

خب بشه 

دعوا بشه چی میشه 

ضربه میخوره تو صورتمون؟ 

نه 

بالاخره باید یک جایی گفتگو بدون توهین رو یاد بگیریم دیگه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خب بشه  دعوا بشه چی میشه  ضربه میخوره تو صورتمون؟  نه  بالاخره باید یک جایی ...

واقعا بدون توهین نیست عزیزم

زیر و بالاتو آباد میکنن

صبح من دارم به شوخی تو تاپیک یه کسی کامنت میذارم

بدون هیچ توهینی

یکی دیگه هیچ ربطی بهش نداره اومده نوشته اره اینجا همینطوری نظر میدن شعور ندارن

واقعا بدون توهین نیست عزیزم زیر و بالاتو آباد میکنن صبح من دارم به شوخی تو تاپیک یه کسی کامنت میذا ...

خب نی نی یار می‌تونه بجای بستن تاپیک، اون توهین کننده رو قطع دسترسی کنه 

نه اینکه جلو گفتگو رو بگیره 

خب نی نی یار می‌تونه بجای بستن تاپیک، اون توهین کننده رو قطع دسترسی کنه  نه اینکه جلو گفتگو رو ...

حق با توئه

من حتی اگه نپذیرم تو بیشتر از من میدونی

لابلای بحث ناخوداگاه نکات مثبت شخصیتی تو برای خودم برمیدارم

حق با توئه من حتی اگه نپذیرم تو بیشتر از من میدونی لابلای بحث ناخوداگاه نکات مثبت شخصیتی تو برای خ ...

آره 

واقعا 

من دوست دارم نظر مخالف رو بشنوم شاید چیزی یاد بگیرم یا حداقل با افکار متفاوت آشنا بشم یا حداقل بدونم جامعه از چه افکاری تشکیل شده 

....

آره  واقعا  من دوست دارم نظر مخالف رو بشنوم شاید چیزی یاد بگیرم یا حداقل با افکار متفاوت ...

اینجا دو گروه غالب داره

بچه های کم سن و سال

و مردهای زن نما

این دو دسته ت اغلب تاپیک ها مشغول مزه پرونی هستن و جو رو بهم میریزن

اینجا دو گروه غالب داره بچه های کم سن و سال و مردهای زن نما این دو دسته ت اغلب تاپیک ها مشغول مزه ...

و مذهبی ها و غیر مذهبی ها 

و موافقان سیستم مدیریتی کشور و مخالفانش 

اینها هم تو سیاست سایت نیست 

سانسور.....

و مذهبی ها و غیر مذهبی ها  و موافقان سیستم مدیریتی کشور و مخالفانش  اینها هم تو سیاست ...

سیاست سایت که اصلا مشخص نیست

یک بام و دوهوا

اگه سیاست مشخصی داشتن لااقل ورودی به سایت رو کنترل میکردن تا فضا طبق خواسته شون یه دست بشه

سیاست سایت که اصلا مشخص نیست یک بام و دوهوا اگه سیاست مشخصی داشتن لااقل ورودی به سایت رو کنترل میک ...

آخه میخوان بازدید سایت بره بالا 

درآمد مالی سایت خیلی زیاده 

خدا بهشون ببخشه تفرقه بنداز و ...

دقیقا 

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️