2777
2789
عنوان

شوهر مامانی!

635 بازدید | 18 پست

سلام دوستان ممنون میشم نظراتتونو بگین تا منم به یه نتیجه ای برسم خسته شدم بخدا

شوهر من خیلی تعصب بیخود خانوادشو داره، بخدا اینا انقدرررر برا من کم گذاشتن که هر چی بگم بازم کمه، من باهاشون راه اومدن، گفتن مهم نیست ،مهم تفاهم اخلاقیه، ولی دیدم اینا سوءاستفاده میکنن، مادرشوهرم تو ۶ سالی که ازدواج کردم کلا ۲۰ بار مهمونی نداده، با رفتاراش نمیذاره کسی در خونشو بزنه بعد میگه هیشکی نمیاد خونه من، به شوهر من میگه خودت تنهایی بیا ببینمت بعد که تو جمع میگم تو پسرتو تنها میخوای میگه دروغ نگو من تو و نوه ام رو هم میخوام شما نمیاین من چیکار کنم!!! دروغگو و هزارچهره ی درجه یکه، پسرشم کپییییی خودش، دیوونه شدم بخدا، تو این ماه عزیز یدونه افطاری نداد، همش خونه مامان خودم بودیم شوهرم عوض اینکه تشکر کنه و خجالت بکشه که همش خونه مادرزنمم ولی مامان من یه بار دعوت نمیکنه سرافکنده ام، کلا تو هیچ موردی ارزش نمیدن به آدم، ولی مادرشوهرم انتظار داره من هی زنگ بزنم بگم بیاین اینجا شام و ناهار، اصلا به نوه اش هم محبتی نداره، بخدا بچم انقدر از خانواده خودم محبت دیده که با گریه میریم خونمون هر سری، مادرشوهر اینا اصلا بهش محبت ندارن، این شوهرم که همش طرف کارای غلط مامانشه منو کشته، میبینه که بخاطر رفتارای غلطی که از مامانش تقلید میکنه داره زندگیش از هم میپاشه بازم پاپس نمیکشه میگه مامانم مامانم حقه!!!!! کسی هست مثل من؟؟ بخدا اگه بچه نداشتم همین امروز طلاق میگرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن کلا فک کن وجود نداره بنظرم

بخدا همین کارو کردم بیشتر از یه ساله میبینمش سلام نمیبینمش نمیشناسم، شوهرم راه نمیاد همش میگه مگه مامان من چیکارت کرده ازش دوری؟؟!!! میگم نمیبینی ما رو محل سگ نمیذاره؟ میگه ببین تو چیکار کردی دیگه!!!! در حالیکه همه اتفاقا جلو چشم خودش افتاده میبینه ولی بی خبر از خدا حرف میزنه، بخدا همه فامیل و دوست از دستش خسته شدن

بخدا همین کارو کردم بیشتر از یه ساله میبینمش سلام نمیبینمش نمیشناسم، شوهرم راه نمیاد همش میگه مگه ما ...

انتظار نداشته باشم شوهرت ننه شو ول کن

هیچ فرزندی خانوادشو نمیزاره کنار

بخدا همین کارو کردم بیشتر از یه ساله میبینمش سلام نمیبینمش نمیشناسم، شوهرم راه نمیاد همش میگه مگه ما ...

چون بچشه مجبوره از مامانش دفاع کنه ک عذاب وجدان نگیره... جلو شوهرت با مامانش صمیمی و خوب رفتار کن مث مادرشوهرت دو رو باش 

نمیدونم  مادرشوهرت باز توو روت نمیگه پشتت میگه خوبه ب چپت بگیر ولی من توو روم حرف بارم میکنه ...

کاش جلو روم بگه دو تا جوابم من بدم دلم خنک شه، خیلیییی با سیاسته، پیش پسرش و پدر خودم باهام حرف میزنه وقتی اونا نیستن با پشتش نگام میکنه!همه از دستش خسته شدنا ولی میگه من اینم همه باید طبق خواسته من برن جلو، شوهر منم مثل کوه پشتشه! بخ ا اگه مامان من اینکارا رو میکرد تا ابد باهاشون قطع رابطه میکرد

انتظار نداشته باشم شوهرت ننه شو ول کن هیچ فرزندی خانوادشو نمیزاره کنار

من نمیگم بذاره کنار، میگم اخلاقای گند ننشو نیاره تو زندگی من، نگه مامان من بهت ارزش نمیده ولی تو باید بدی، حرف من اینه

[QUOTE=234941520]چون بچشه مجبوره از مامانش دفاع کنه ک عذاب وجدان نگیره... جلو شوهرت با مامانش صمیمی و خوب رفتار کن مث ...[/QUOTEپس چرا برادر شوهرم توازن رو رعایت کرده نه مادرش ناراحت میشه نه زنش؟؟؟

کاش جلو روم بگه دو تا جوابم من بدم دلم خنک شه، خیلیییی با سیاسته، پیش پسرش و پدر خودم باهام حرف میزن ...

ببین با پافشاری اوضاع بدتر میشه 

شوهرتم حساستر میشه کلا نادیده بگیر

همسرتم حرفی زد بگو من توجه کردم حتما حواسم نبود توام حلو شوهرت باهاش اوکی باش

پشتش اصلا اهمیت نده تنها راهکاری ک ب ذهنم میرسه

من اینکارو کردم شوهرم میره رفتارای مامانشو که گنده و هیشکی قبول نمیکنه رو میاره سر زندگیم و منم نمیخ ...

مثلا چه رفتاری؟

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲

خیلی شبیه منی😔😔 

مادرشوهر من که عقده هاشم سر من خالی میکنه و شوهرم میگه جوابشو نده😐 خودشم چیزی بهش نمیگه!😐 

منم یه مدته جوابشو میدمو هر انتقادی هم که دارم بهش میگم ولی با خنده و شوخی 😁😁 اینطوری هم خودم اعصابم خرد نمیشه هم اینکه اگه شوهرم حرفی زد میگم شوخی هم نمیشه کرد😁😁😁 

مردا معنی طعنه های ما خانوما رو متوجه نمیشن برا همینم شوهرم کوتاه میاد... ولی عوضش مادرشوهرم که باید بفهمه میفهمه و دفعه بعد بهتر برخورد میکنه😁😁😁

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
ببین با پافشاری اوضاع بدتر میشه  شوهرتم حساستر میشه کلا نادیده بگیر همسرتم حرفی زد بگو من توج ...

مرسی ولی به خانواده من خیلی بی احترامی میکنه در حالیکه خانواده من کم نمیذارن کاملا برعکس خانواده خودش