2777
2789

هفته ششم هستم. چون پدرم دیابت دارن و خودم بعد از سالها افدام، باردار شدم دکترم آزمایشهای زیادی همین اوایل نوشت برام. 

قند ناشتام 110بوده

بعد از گلوکز

یک ساعت 160

دو ساعت 108

سه ساعت 80

گفت این یعنی دیابت و باید برم دکتر غدد

گفت ممکنه بهت انسولین بدن

خیلی نگران شدم

تو رو خدا اگه اطلاعاتی دارین بگین

نگرانی نداره که. دیابت بارداری از اسمشم مشخصه که فقط تو دوران بارداری هست بعدش رفع میشه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

چون ارثیه باید پیگیر باشی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قند ناشتاتون دیابت بارداریه

اما بعد گلوکز خوبه 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 

منم پدرم دیابت داره اما من اصلا قندم رو هم چک نکرد دکترم

حالا مشورت کن با یه دکتر 

من اینو میدونم که 

قند ناشتا زیر 100
غیر ناشتا زیر 140

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اره قنوت بالاست ولی اگه دکتر بدی و پیاده روی ترس نداره

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
نگرانی نداره که. دیابت بارداری از اسمشم مشخصه که فقط تو دوران بارداری هست بعدش رفع میشه

انسولین اخه

من به ماکزیمم هیچ کدوم از مقدارهای خود آزمایشگاه هم نرسیده بودم

مثلا ناشتا رو نوشته بود تا 120 نرماله

بایدبری دکترغدد اون تشخیص میده. منم دیابت بارداری دارم وانسولین میزنم ترس نداره. قندناشتات که بالاست بایدزیر95باشه ولی بقیشون انگارخوبن. اول قرص میده اگه باقرص پایین نیادانسولین میده

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

منم سر بارداری دوم هزار بار از این از قند ها دادم 

حتی اون از که هست میانکین قند دو سه ماه کذشته رو میگه 

هر روزم با دستکاه خونگی چک میشدن سر انکشتام همه زخم بود 

اخرشم دکتر کفت اختمالا قندت بالا و پایین میشه 

جوش نزن اگه استرس داشته باشی بدتر میشی بابای منم قندش بالاس 

نهایتا  چند ماه دیگه رعایت کن تموم میشه میره

انسولین اخه من به ماکزیمم هیچ کدوم از مقدارهای خود آزمایشگاه هم نرسیده بودم مثلا ناشتا رو نوشته ...

فکر نکنم انسولین بدن. فقط رژیمه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
بایدبری دکترغدد اون تشخیص میده. منم دیابت بارداری دارم وانسولین میزنم ترس نداره. قندناشتات که بالاست ...

کلا از دیابت و اسمش وحشت دارم

اهل شیرینی خوردن هم نیستم