2777
2789

سلام من از بچگی بدترین خواب بدی که دیدم اتفاق افتاده بدون اینکه روش حساست خاصی داشته باشم یا فکری کنم.. خیلی خوابای واااااضح میبینم و کسی خواسته فوت کنه دیدم الانم هفته گذشته خواب دیدم دوستم به شدتتتت داره تو خواب گریه میکنه و دوبارم خوابشو دیدم که متاسفانه امروز دوقلو هاش سقط شدن خواهش میکنم اگر کسی میدونه چرا اینجوریم کمکم کنه. دارم از خودم میترسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی خوابای من بیشتر خبر دادن از یک اتفاق هستن همیشه هم دم صبح این خوابارو میبینم و تعبیر میشن

ااا منم دقیقا اینجوریم حالا خواب خوبشو دقت نکردم ولی بد رو چون شوکه میشم خیلی خوب یادمه علت این رو شما نمیدونید یهنی تو خواب بهمون الهام میشه؟ 

ااا منم دقیقا اینجوریم حالا خواب خوبشو دقت نکردم ولی بد رو چون شوکه میشم خیلی خوب یادمه علت این رو ش ...

دلیلش روح اگاه هست

روحمون ارتباط قوی داره

این کاربر اهل هیچ صراطی نمی باشد🖖
دلیلش روح اگاه هست روحمون ارتباط قوی داره

حتی شوهر عمم هیچکس نمیدونست سرطان داره من خواب دیدم تو پیشونیش یه دایره سیاه و بزرگه و بیحال افتاده بعدا گفتن غده سرطانی داخل سرشه و چند ماه بعد فوت شد متاسفانه خیلیای دیگش یادم نیس حتی الان.. شما گفتین روح آگاه یعنی کاری کردیم اینطوری شده یا نه از خودشه چون من خیلی رو خودم کار میکنم از نوجوانی.