2777
2789
عنوان

ازدواج دوم دختر بدون اجازه خانواده

659 بازدید | 50 پست

سلام دوستان 

میخوام نظر دوستان رو راجب یه موضوعی بپرسم

من ازدواج دومم هست و میخوام با یه آقا که از یه شهر دیگه هست ازدواج کنم

خواستگاری اومده و حاضره تا هرچقد که بگم صبرکنه

ایشون هم ازدواج دوم هستن

ولی خانواده قبول نمیکنن

من ازدواج اولمم به زور خانواده بود و اصلا زیربار نمیرن که بدبخت شدنم بخاطر اوناس 

خیلی هم زجر عذاب کشیدم تو این سالها از خانواده که نمیشه توضیح بدم

الان تصمیم گرفتم که خودم برم با اطلاع دادگاه عقد کنم

و درضمن آقا تمام شرایط منو میپذیره و خونه به نامم میزنه

درکل هر تضمینی برای زندگی بخوام میده

و از نظر مالی و خانوادگی خوب هستن

اگر کسی نظری داره ممنون میشم بدون بی احترامی با همدیگه بگن ممنون میشم🙏🏻

برای ازدواج دوم هیچ احتیاجی به اجازه از هیچ کسی نداری حتی دادگاه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نه ازدواج دوم دیگه اجازه لازم نیس

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل مخالفت خانوادت چیه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ازدواج دوم از نظر شرعی و قانونی نیاز به اذن و اجازه پدر نداره چون مطلقه هستین. ولی از نظر عرفی بهتره درجریان باشن و بگید که خونه به اسمتون میکنن

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.