2777
2789

.

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣

سلام عزیزم 

ببخشید منم مشکل شما رو دارم 

بچم 8 هفته ب بعد دیگه قلبش تشکیل نشد و دکتر گفت سقط کنم 

نمیخوام کورتاژ بشم ، شما با قرص سقط کردی ، جفتت حالت سیرکولار بود ؟

سلام عزیزم  ببخشید منم مشکل شما رو دارم  بچم 8 هفته ب بعد دیگه قلبش تشکیل نشد و دکتر گفت ...

سلام متاسفم ،امیدوارم خدا ب دلت آرامش بده♥️

من شرایطم اصلا خوب نبود،هیچ دکتری قبول نمیکرد قرص بدع چون جنین چسبیده بود ب رحم،از این طرفم بارداری اولم بود و با کورتاژ ممکن بود بچه دار نشم،من با قرص سایتوتک اصل امریکایی سقط کردم،بعد سقط ی بند انگشت از جفت موند ک دفع نمیشد و باعث شد عفونت شدید کنم،اما پریود شدم و اولین چیزی ک دفع شد همون ی تیکه از جفت جا مونده بود بعدشم ۱۱ روز پریود بودم اما اصلا شدید نبود و دل درد نداشتم😊نگران نباش،ب من گفتن عفونت کنی میزنه ب قلبت و میمیری🤕🤕🤕اما از همین تریبون اعلام میکنم سالمم😂😂😂😂،سوالیم داشتی بپرس

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام متاسفم ،امیدوارم خدا ب دلت آرامش بده♥️ من شرایطم اصلا خوب نبود،هیچ دکتری قبول نمیکرد قرص بدع چ ...

اره ب منم همین و گفتن ، دکتر گفت لخته های خون ممکنه وارد بدنت بشه 

منم بارداری اولم هستش و اصلا نمیخوام کورتاژ بشم 😢

شما کدوم شهر هستی ؟ قرص از کجا گرفتی عزیزم ؟ من ک دهنم سرویس شده هنوز نتونستم قرص گیر بیارم 

راستی چند سالته ؟ نفهمیدی چرا نی نی رشد نکرد؟

دکترا فقط بخاطر پوله ک میگن کورتاژ،من کرمانشاه اما خراب شده قرص گیر نمیومد کهههههه از تهران واسم فرستادن،من ۲۱ سالمه،والا گفتن چون غلظت خون داری،خون تو بدنت لخته شده و خدن ب بند ناف نرسیده باعث ایست قلبی شده و سری بعد باید امپول دور نافی بزنم ک مشکلی پیش نیاد،البته عزیزجان من همزادم دارم ک بی تاثیر نبود