2777
2789
میشه لطفابرای بچه های شیشه ای هم بگین من دخترم 1سال و9ماهشه شیرگاوباشیشه میدم شیرخشکوقطع کردم لطفابم ...

عزیزم به نظرم بچتون هنوز کوچیکه ،اشکالی نداره شیرگاو بخوره،خیلی هم برای سلامتیش مفید هست

بزارین یه ذره بزرگتر بشه خودش تمایل داره با لیوان بخوره،بعضی چیزها نیاز به زمان دارند.

اشکال نداره بزار بخوره سیستم بدنیش قوی میشه

بحث شیرمادر با شیر گاو فرق می‌کنه.من تو حسرتم دخترم، یه لیوان شیر بخوره اصلا عادت نداره.

بچه های خواهرم شیر خشکی بودند دوساله ونیم که شدند خودشون شیشه هاشونو کنار گذاشتند.

خواهش میکنم عزیزم،انشالله که شماهم راحت این مرحله روبگذرونی،استرس به خودت راه نده،استرس بگیری زودخست ...

مرسی گلم را راهنمایی قشنگت🌺🌺

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم را راهنمایی قشنگت🌺🌺

خواهش میکنم عزیزم،تولیوان نی دار شیر وآب میوه اینا بریز بده دستش هم سرگرم میشه هم میخوره سیرمیشه کمتریادشیرمیفته،تندتند نده هرچندساعت یباربده،که خدای نکرده معده اش سنگین نشه

خواهش میکنم عزیزم،تولیوان نی دار شیر وآب میوه اینا بریز بده دستش هم سرگرم میشه هم میخوره سیرمیشه کمت ...

اهان مرسی عزیزم 😘 چشم

يهو گرفتن بچه رو شوك ميكنه بچه احساس عدم امنيت ميكنه چيزي كه براش منشاء عشق و ارامش بوده يهو ازش گ ...

درسته. یهو گرفتن وحشتناکه. هرچند اکثر مردم به این موضوع بی دقتن. کاش مادرا بیشتر درک می‌کردند . به روش های قدیمی نمیگرفتن. نمیدونن چه عوارضی داره واسه طفل معصوم

یه پودر سیاهو تلخه عطاری دارن. خیلیا بهم گفتن بچه های بسیار وابسته فقط این جواب میده. نمیدونم والا

من زدم پسرمم خیلی وابسته بود. فقط نذار گریه کنه حواسشو پرت کن یا ببرش بیرون. تند تند هم دور از چشم بچه بزن نوک سینه ات

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
من زدم پسرمم خیلی وابسته بود. فقط نذار گریه کنه حواسشو پرت کن یا ببرش بیرون. تند تند هم دور از چشم ب ...

اهان چشم. ممنون گلم 

یه پودر سیاهو تلخه عطاری دارن. خیلیا بهم گفتن بچه های بسیار وابسته فقط این جواب میده. نمیدونم والا

من روزا اول شروع کردم شیرگرفتن با همین صبر زرد .ولی شبا شیر میدادم اونم یواش یواش ول کرد 

من روزا اول شروع کردم شیرگرفتن با همین صبر زرد .ولی شبا شیر میدادم اونم یواش یواش ول کرد 

ممنونم از تجربتون🌺

عزیزم کاش بگی چجوری از شیر گرفتی دخترت رو؟ الان تو شرایط شمام من🥺

عزیزم اتفاقا تو تاپیک بعدیم نگاه کنی نوشتم تجربمو..بازم اگه جایی مبهم بود بپرس

عزیزم اتفاقا تو تاپیک بعدیم نگاه کنی نوشتم تجربمو..بازم اگه جایی مبهم بود بپرس

سلام شما موفق شدین با صبر زرد بچتونو از شیر بگیرید

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...