2777
2789
عنوان

رها (داستان زندگی) 🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 41962 بازدید | 331 پست
باعث افتخاره که از داستانم خوشتون اومد  بله اسمم زینبه  و اینکه خوش حال می شم داستانتونو ...

👏👏👏👏👏واقعا ایول داری دمت گرم داستان عشق گمشده رو هم خوندم عالی بود ممنون میشم منم تگ کنی هر وقت رمان گذاشتی

موفق باشی💕

باعث افتخاره که از داستانم خوشتون اومد  بله اسمم زینبه  و اینکه خوش حال می شم داستانتونو ...

پایان داستان هات خیلی بدن

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بخشیده اما نمی تونست ادامه ی زندگیشو باهاش باشه 

زینب جان رماناتو خوندم محشر بودن میشه هر وقت رمان کذاشتی تکم کنی ممنونم

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم  
حرفای مامانم مثل آب رو آتیش بود و من برگشتم خونه  الآن هنوز مثل قبل با حسام خوب نیستم همیشه سع ...

قلم فوق العاده ای داری 

خیلی خیلی عالی بود اسی جون 

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
ممنون که نظرتو گفتی سعیمو می کنم بهتر بنویسم آخراشو 🌷😍

فدات عزیزم سیع کن طولانی تر باشه و آخرش طوری نباشه که آدم پشیمون بشه که داستان رو خونده نه اینکه حتما خوب تموم بشه نه ولی اینطوری هم اذم اصابش بهم میریزه

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔