zeynabmv مدیر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6788 عنوان رها (داستان زندگی) 🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁 | مشاهده متن کامل بحث + 41975 بازدید | 331 پست این داستان بعضی قسمتاش غم انگیزه پس لطفا اگه ناراحت می شین نخونین (آخرش نیاین بنویسینا با احساسات پاکمون بازی کردی😪😅) 2_ دوستاتونو تک کنین 3 _ تو این شب عزیز برا منم دعا کنین 1401/02/05 | 00:10 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نهال_هستم عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 22172 عه نهالم پیدا شد خیلی پستی نهال 😅😅😅چطور دلت اومد با دختر مردم اینکارو کنی 😅😅😅🤭🤭 وای اسم دختره نهال بود شرمنده شدم😂😂😂😂😂😂
zeynabmv مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6788 وای اسم دختره نهال بود شرمنده شدم😂😂😂😂😂😂 😅😅😅 برو و توبه کن و بدون در های توبه به روت بازه 😅😅😐😐😐
آسمانبی981 عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 5940 منظورتو نمی فهمم. خب هر کسی دوست داره جیزی از خودش به جا بذاره خب شناسایی بشم از این میترسم و اینکه اگه بنویسم و تو خونه ام باشه روزی اتفاقی کسی بخونتش
مهربانوmmm عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4893 گلم داستانتو خیلی زود تموم کردی یکم پیچ وتابش بده بعد رها که موقع زایمانش وحتی قبل ترش خونه پدرش بوده پس چطور شناسنامه گرفته برا دخترش شناسنامه حسام که باهاش نبوده گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
مهربانوmmm عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4893 بیا اونوقت من داستان واقعی نوشتم ندیدین الان میرم میخونم گریه نکن گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
دلربا۶۵ عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4538 لایک کنید .ممنون دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4690 خانوما این وسط جواب منم بدید لطفا ب شوهرم زنگ زدم بهم گفت حاجی بهت زنگ میزنم حس بد گرفتم پیام دادم ... واقعا شک برانگیزه.من بودم دوباره زنگ میزدم ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4690 عالی بود خوشگل خانوم.موفق باشی😘😘❤🌹 ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
دلربا۶۵ عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4538 استارتر، من فکر کردم داستان واقعیه به هر حال خسته نباشی. داستان جالبی بود . بخصوص که آخرش خوب و قابل باور تموم شد . دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
وصیت عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 481 عزیز دلم قلم حرفه ای داری خیلی خوشم اومد امیدوار تو کارت همیشه بهترین ها نصیبت بشه 😘
zeynabmv مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6788 عزیز دلم قلم حرفه ای داری خیلی خوشم اومد امیدوار تو کارت همیشه بهترین ها نصیبت بشه 😘 ممنون عزیز دلم دوست داشتی بگو داستان دیگم تکت کنم