2789

در حال خوردن سحری هستم

اول به نیت همه کساایی که تو این تاپیک پیام ءداشتن و همه کسایی که بعد از این پیام میزارن خودم سوره قدر رو میخونم همتون  حاجا روا الهی

برای منم دعاکنید به حاجتم برسم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی پیچیده توضیح دادی،همگی حاجت روا باشید ان شاء الله

من شرمندتونم،هرجور سعی میکردم جمله بنویسم به ذهنم نمیرسید چجور بگم منظورمو،منظورم این بود مثلا هرکس که اسمشو میذاره برای چند نفری که به ترتیب قبلش هستن هر تعداد نفر که در توانش بود قدر بخونه لایکشون کنه،منظورم این بود لازم نیست از صفحه اول برا دوستان قدر خوند تا اخر،از اخر بخونن تا هرجا که تونستن که دوستانی که دیرتر اسم دادند هم براشون به اندازه ی نفرات اول قدر خونده بشه فکر کنم الانم دارم بد میگم باز🤦🤦باز اگر ابهامی بود بفرمایید و بینهایت از بزرگی و مرهمت شما و سایر دوستان برای شکل دادن این ختم قشنگ مدیونم❤️🌺 

هر وقت این پیام به چشمت خورد به نیت ظهور یه صلوات مهمون میکنی؟🌺
توروخداتواین شب عزیزبراازدواج وخوشبختیه منم دعاکنین ۳۹ سالمه اسمم مریمه خیلی محتاج دعاهاتونم🥺

سلام مریمم دعا کردم برات امیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر شی عزیز دل از خداوند برات همسری شایسته خواستم

عزیزدلم  لطفاازته قلب پاکت برای اینکه اتفاقی که توی همین ماه اردیبهشت منتظرش هستم برام اتفاق بیفته و توی همین ماه یک پسرخیلی خوب که تمام ایده آل های منوداشته همسرم بشه وباهاش خوشبخت بشم توی کنکور رشته موردعلاقمو قبول بشم وبتونم برم دانشگاه  توی شغلی که دوسش دارم استخدام بشم وتوی هرکاری که پامیذارم موفق وعالی باشم وبه تمام آرزوهام برسم انشالله که به همه آرزوهای قشنگت برسی وخوشبخت وعاقبت بخیربشی🙏❤🌹

۵ بار خوندم..میشه هر کی این پست رو دید واسه رسیدن ب حاجتم صلوات بفرسته؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

سلام 

الهی همتون عاقبت بخیر بشید به امید خدا هم در ، دنیا هم در آخرت 

سلامتی ، شادی همه رو از خدا میخوام 

لطفا  با قلب های مهربونتون اول برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان( عج) ، و بعد برای حاجت روایی من و خانوادم دعا کنید سپاس گزارم 🌱

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
۵ بار خوندم..میشه هر کی این پست رو دید واسه رسیدن ب حاجتم صلوات بفرسته؟؟

سلام صلوات فرستادم الهی به امید خدا هر چی به صلاحت برات اتفاق بیوفته 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)