2789

سلام،هرکس موافق باشه اسمشو کامنت کنه بعد هرکسی که کامنتشو دید اگر دلش خواست یک سوره ی قدر به نیابتش بخونه ثوابشو تقدیم کنه به امام علی یا هر بزرگ دیگه که به دلش افتاده و کامنتشو لایک کنه.

هرکسی هم که کامنت میذاره اگر خواست بزرگواری کنه بیاد سر بزنه به تاپیک و برای دوستان دیگه هم سوره قدر رو بخونه.

اول میخواستم خودم تکی بخونم بعد دیدم اینشکلی یک نفر بیشتر برای حداقل یک نفر دیگه سوره بخونه بهتره.و درواقع چند نفر برای نیت یک نفر قدر میخونن و در مجموع تعداد زیادی قدر برای نیت همههه خونده میشه.

سعی کنید شمایی که برای خوندن سوره قدر کامنت میذاری برای بچه ها، از پست ماقبلت شروع کنی برای بچه ها قدر خوندن ،تا به اول هرچقدر در توانتون بود.

اینجوری اگر کسی صفحه دهم کامنت بذاره برای بچه های صفحه دهم و حتی نهم قدر بخونه تا به هرجا که تونست.

اینشکلی اگر کسی صفحه دهم هم کامنت بذاره باز کامنتش دیده میشه و براش قدر خونده میشه نه فقط بچه های کامنتای صفحه اول.

این تاپیک رو الان گذاشتم تا انشاءالله امکان پربازدید شدنش باشه و نگاه هرکس که محتاج دعاست بهش بیفته.

ازتون خواهش دارم به پربازدید شدنش کمک کنید تا یه تاپیک سوره قدر واحد ولی پربازدید داشته باشیم تا صدای دعاهامون سریع تر به گوش برسه 🥲❤️

از تمام استارترهای تاپیک های بعدی و قبلی هم میخوام کمک کنن یک تاپیک پربازدید و واحد داشته باشیم😍

بسم الله

هر وقت این پیام به چشمت خورد به نیت ظهور یه صلوات مهمون میکنی؟🌺

۳۰ بار

اسمم هانیه

تروخدا دعا کنید تو آخرین شب قدر امسال که به زودی به حاجتم برسم

خیلی وقته منتظرم😔🖤🖤🖤

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾ وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾ لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾ تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ ﴿٤﴾ سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿٥﴾  

ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ

سلام اسم بنده مهدیه است

برای سلامتی و خوشبختی و عاقبت به خیری و پول دار شدن مادرم و همسرم و برادرم و خودم خیلی دعا کنین عزیزان دلم هرکی دعا کرد لایکم کنه لطفاً

برای استجابت دعاهاتون دعای فرج رو بخونید عزیزان و بعد سوره قدر

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾ وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾ لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾ تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ ﴿٤﴾ سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿٥﴾  

ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ

پرژک روسیاه...حقیر...غلط کرده...پشیمون از کاراش...خونهی با آرامش پراز یاد خدا میخوام...بچه هام از شر دود و دم ...از شر شیطان...از شر بنی آدم حفظ باشن.....امضاااااامممم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اسمم زهرا دعا کنید امسال عروس شم .دعا کنید امشبم با براورده شدن حاجتم صبح شه

برات خوندم عزیزم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

۱- مهربونا لطفا لطفا دعا کنید خدا سلامتیمو برگردونه و بشم همون دختر قبلی🙏🏻🙏🏻😔😔😔 تازگیا داروهام رو شروع کردم لطفاااااا دعا کنید اثر کنن و حالم خوب بشه 🙏🏻🙏🏻

۲- و تو همههه امتحاناتم م موفق بشم 🙏🏻🙏🏻😔😔😔

این ترم برام خیلییییییی سرنوشت سازه🙏🏻🙏🏻😔😔

لطفاااااا برای این دوحاجت من هم دعا کنید.خواهرم باشید امشب🙏🏻❤️

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌸

عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ حَمَّادِ بْنِ عِيسَى عَنِ ابْنِ سِنَانٍ عَنْ عَنْبَسَةَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: مَنْ تَخَوَّفَ مِنْ بَلَاءٍ يُصِيبُهُ فَتَقَدَّمَ فِيهِ بِالدُّعَاءِ لَمْ يُرِهِ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ ذَلِكَ الْبَلَاءَ أَبَداً.

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔