2777
2789

بابای من هر سری میخوام برم بیرون یه بهونه پیدا میکنه که بخواد ترس و لرز و استرس به من بده

برای تولدم با اینکه بهش خبر داده بود مامانم که با دوست صمیمیم میریم کنسرت 

سر اینکه دیر رسیدم خونه یه بحثی درست کرد یه قدم دیگه پیش میرفت منو زده بود 🙃 دقیقا تو روز تولدم 

من انتظار کادو نداشتم همینطور که نگرفت ولی انتظار داشتم حداقل تولدمو کوفتم نکنه

دفعه ی بعد ساعت ۳ رفتم با دوستام بیرون ۵ برگشتم گوشیم صداش کم بوده ۱ بار زنگ زده نشنیدم ۱۰ دقیقه بعد خودم زنگ زدم… اومدم خونه میگه معلوم نیست کجایی از این به بعد باید لوکیشن آنلاین برام بفرستی؟ پیش کی بودی؟؟؟؟ به مامانم گفته بود با یه پسر اومده خونه من با اسنپ اومده بودم صندلی عقب نشسته بودم حتی… خسته شدم واقعا حالم از رفتاراش بهم میخوره … انقدر بد دل آدم ؟ من دانشگاه میخونم و درسم عالیه هیچ وقت سابقه ی کار اشتباهی نداشتم… چیکار کردم که اینجوری میکنه و باهام مثل هرزه های تو خیابون که بهشون جا و مکان داده رفتار میکنه :)؟

چی بگم چقد تحمل چنین اشخاصی سختع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم بگذره :)

نمیدونم بعضی مرد ها چشونه انگار خودشون رو هم دوست ندارن و هم خودشون و هم بقیه رو اذیت میکنن...

بهش محبت کن و باهاش کلنجار نرو روحیت آسیب میبینه...

خیلی ها همین مشکلات رو دارن حالا یا با مادر یا خواهر یا برادر یا همسر یا پدر یا حتی بچه هاشون. اگه میتونی برو مشاوره... ان شاء الله رابطتون بهتر بشه...

خطایی ازت دیده یادسواس فکری داره چون میدونی پدر مادر یه خطا ببینن تا اخر عمر می کوبن

ندیده واقعا… من همسن و سالامو میبینم بخدا با خودم فکر میکنم چجوری بابام با من اینجوری رفتار میکنه در حالی که پدرای مردم ازشون صد جور کار میبینن و همیشه حامیشونن… 

من حتی یادم نمیاد بابامو کی بغل کردم :)