2777
2789
عنوان

کسی تجربه هک اینستاگرام داره

101 بازدید | 8 پست

اینایی که پیج شخصیشون از دسترس خودشون خارج میشه چطوریه

واسه دوستم اتفاق افتاد

و الان لازم داره پیج شخصی کسی رو بتونه هک کنه 

پای زندگیش وسطه یکی عکساشو برداشته پیج زده چرت و پرت نوشته 

لطفا سوال و قضاوت نکنید اگه اطلاعات دارید بگید ممنون

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
رمزشو عوض کنه  تو قسمت اکانت‌های فعال  بقیه آی پی ها و حذف کنه  تایید دومرحله ای ر ...

پیجشو که پس گرفته

الان میخواد خودش بتونه اون پیجی که از عکساش سواستفاده کرده رو باز کنه ببینه

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال ۹۰ درصد کسی رمز پیجشونو داره و وقتی اون رو گوشیش باز میکنه با اون پیج دیگه از دسترس شخص اول خارج میشه...اگه تایید دومرحله کرده باشه نمیتونید هک کنید..اگه ن نشون یه تعمیرکار موبایل بده ولی همه کسی این کارو انجام نمیده چون دردسر و عاقبت خوبی نداره...دوستتون میتونه ب پلیس فتا خبر بده پدرشو درمیارن ..
احتمال ۹۰ درصد کسی رمز پیجشونو داره و وقتی اون رو گوشیش باز میکنه با اون پیج دیگه از دسترس شخص اول خ ...

احتمال میده خواهرشوهرش باشه واسه همین نمیخواد فعلا به فتا گزارش بده میخواد خودش پیجو رو هک کنه

الان دنبال این راهیم که چطور پیج رو هک کرد

احتمالا رمزشو داشتن وگرنه نمیشه هک کرد 

آره احتمالا رمزشو میدونسته

احتمال میده خواهرشوهرش باشه واسه همین نمیخواد فعلا به فتا گزارش بده میخواد خودش پیجو رو هک کنه الان ...

ببرو با چنتا از این موبایل فروشی ها صحبت کن بگو پای زندگی وسطه...منم شوهر خواهرم هک کرده بود تلگراممو از اون ب بعد هیچ وقت آدم قبل نشدم باهاش واقعا کارشون خیلی بیشعوریه

ببرو با چنتا از این موبایل فروشی ها صحبت کن بگو پای زندگی وسطه...منم شوهر خواهرم هک کرده بود تلگرامم ...

طرف اومده اول پیج دوستمو هک کرده همه عکسایی که دوستم توش بوده پاک کرده فقط عکسای بچه ها و شوهرش رو پاک نکرده رسما روانی