2777
2789

منم دعا کنید 

دعا کنید بیماری مقاربتیم خوب بشه 

دعا کنید حال روحیم خوب باشه

دعا کنید خدا دستمو بگیر امام رضا ضامنم بشه 

شمام‌اسم‌بگید من واستون سوره قدر بخونم‌

میشه برام یه صلوات بفرستین؟مرسی از همه💚حال روحیم خیلی داغونه دلم گرفته.❤برام دعا کنید امام رضا منم بطلبه خیلی دلتنگ آقا امام رضا هستم خیلییی دلم میخواد بشینم تو حرم آقا تا میتونم گریه کنم انقدر که دستامو بگیره دلم میخواد از غذای حرم بخورم قرعه کشی میکنن اسم منم دربیاد.💛لطفا اگه کامنتی گذاشتم که با عقاید شما یکی نبود احترام بزارید و بحث ودعوا نکنید هرکس یه عقایدی داره.🌸💗💜نام کاربریمو هرچی میزدم قبول نمیکرد یهو اینو زدم قبول کرد و اینکه تازه واردم نیستم قبلا عضو بودم رفتم ولی باز اومدم.🤍مهربون باشید زخم زبون نزنید قضاوت نکنید کسی رو که ممکنه یه روز دقیقا تو همون شرایط باشید🧡برای کنکورم دعا کنید امسال قبول بشم💛🌻🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱- مهربونا لطفا لطفا دعا کنید خدا سلامتیمو برگردونه و بشم همون دختر قبلی🙏🏻🙏🏻😔😔😔 تازگیا داروهام رو شروع کردم لطفاااااا دعا کنید اثر کنن و حالم خوب بشه 🙏🏻🙏🏻

۲- و تو همههه امتحاناتم م موفق بشم 🙏🏻🙏🏻😔😔😔

این ترم برام خیلییییییی سرنوشت سازه🙏🏻🙏🏻😔😔

لطفاااااا برای این دوحاجت من هم دعا کنید.خواهرم باشید امشب🙏🏻❤️

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌸

عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ حَمَّادِ بْنِ عِيسَى عَنِ ابْنِ سِنَانٍ عَنْ عَنْبَسَةَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: مَنْ تَخَوَّفَ مِنْ بَلَاءٍ يُصِيبُهُ فَتَقَدَّمَ فِيهِ بِالدُّعَاءِ لَمْ يُرِهِ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ ذَلِكَ الْبَلَاءَ أَبَداً.

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیزدلم اسمم نازنین هست  لطفاازته قلب پاکت برای اینکه اتفاقی که توی همین ماه اردیبهشت منتظرش هستم برام اتفاق بیفته و توی همین ماه یک پسرخیلی خوب که تمام ایده آل های منوداشته همسرم بشه وباهاش خوشبخت بشم توی کنکور رشته موردعلاقمو قبول بشم وبتونم برم دانشگاه  توی شغلی که دوسش دارم استخدام بشم وتوی هرکاری که پامیذارم موفق وعالی باشم وبه تمام آرزوهام برسم انشالله که به همه آرزوهای قشنگت برسی وخوشبخت وعاقبت بخیربشی🙏❤🌹

عاطفه

بیا دیگه حوصله دوری ندارم...این من بی تو دیگه زوری ندارم...با اینکه میدونی خودت حق با کیه..بیا بگو از دل تو چجوری درارم ؟ میلرزه دلم به تو فک که میکنم... این خاطره هات منو ول نمیکنن...کاش هر جا که رفتیم عکس نداشتیم...که الان آینه ی دق نمیشدن... نخندیدم دیگه از ته دلم من.... حتی بعد تو یه بار...هر جا که پشتت خالی شد از همه... روشونم غمتو بزار..ببین چی ساختم از خودم... من زخمی حرفای مردمم..تو که خوب یادته منو..من،،بد نبودم بد شدم...بدتر از اینم بشم حق دارم! تو چی میدونی دربارم...بعد تو همه ی کوچه ها مُردن ..این خیابونا غم دارن