2777
2789

خواهر هشت ماهه داره فقط از صبح که چشماش باز میشه میخواد اینو بزنه یا اذیت کنه هرجور رفتار کردم فایده نداره. آروم میگم باهاش بازی میکنم ولی در نهایت .... آخرش انقد اذیت می‌کنه که داد میزنم سرش صبح تا شب فقط داد میزنم بخدا الان انگار یه ورم فلج شده از بس امروز ناراحت شدم. 

خسته شدم بخدا گریم گرفته از دستش 

یا هولش میده با بشگون میگیره یا چنگ میزنه یا میوفته روش  

بعضی وقتا مامانم میبرتش خونشون یا بیرون ولی وقتایی که خونس پدر درمیاره بیرونمم نمیتونم ببرمش میترسم ببرم پارک بره اینور اونور نتونم برم دنبالش 

نگران نباش همه دردمون یکیه من یه دوساله و6ساله دارم روانی شدم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا خداصبرت بده . باید با ی چی سرشو گرم کنی دیگ کارتونی کتابی ... مهد زوده؟ 

افتاده رو لج دیگ حسودیش کرده ب خاهره . ی اسباب بازی بخر بزار دست دخترت صداش کن بگو اینو ابجی برات گرفته جایزته اجازه بده نی نیو بقل کنه با مراقبت