2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاین...تضمینی

751 بازدید | 82 پست

تو سومین شب از شبهای قدر بیاین برای حاجت هم دعا کنیم

برای مجردا و اوناییکه میخوان دامنشون سبز شه  برای مریضا و برای هر کی خونه میخواد و...التماس دعا دارم ازتون

به حق علی براورده شه حاجتامون  

به حق این شب عزیز بیاین برای هم دعا کنیم...

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم لطفاازته قلب پاکت برای اینکه اتفاقی که توی همین ماه اردیبهشت منتظرش هستم برام اتفاق بیفته و توی همین ماه یک پسرخیلی خوب که تمام ایده آل های منوداشته همسرم بشه وباهاش خوشبخت بشم توی کنکور رشته موردعلاقمو قبول بشم  توی شغلی که دوسش دارم استخدام بشم وتوی هرکاری که پامیذارم موفق وعالی باشم وبه تمام آرزوهام برسم انشالله که به همه آرزوهای قشنگت برسی وخوشبخت وعاقبت بخیربشی🙏❤🌹

الهی خدا خودش همه حاجت ها رو برآورده کنه التماس دعا.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

من وخانواده ام وعزیزانم به آرامش عمیق سلامتی وهدایت به راه راست ونماز برسیم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 

عزیزان🥺 عشقم کات کرده، خبری ازش نیس😔😔 بخاطر یسری مشکلات که داشت رفت😔😔شمارو قسم میدم به لین شب عزیز 😭یه صلوات بفرستین عشقم با شرایط خوب برگرده بزودی و بهم برسیم و خوشبخت بشیم 😔هرکی صلوات فرستاد لایک ❤️کنه تا درعوضش منم برا خواسته ی قلبی تون صلوات بفرستم 😔😔🙏💐

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏