2821
2789
عنوان

خانواده حساس🙄💔

429 بازدید | 26 پست

مدرسه ما یک اردو گذاشته برای ارتکند یک جای تفریحیه باحال ک فقط بهترین بچه های مدرسه رو میبرن و منم جز اونا هستم اما خانوادم موافقت نمیکنن چون ما مدرسمون مشهده و تا کلات تقریبا سه ساعت راهه اما هیچ اتفاقی نمیوفته چرا نمیزارن برم🙄

چون نزاشتن خواهرم کلاس اول دبیرستان بره راهیان نور حالا خواهرم گفته نزارین بره ارتکند آخه من چ گناهی کردم مسافرتم دوساله نرفتم😐💔

خسته شدم از زندگی یکنواخت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی ناراحت شدم 

ما یه هفته رفتیم مشهد 

یه هفته تهران 

چن بار کرمانشاه 

چن بار خرم آباد و بروجرد 

و هییییچ اتفاق بدی نیفتاد و کلیم خاطره خوب شد 

بچتو عقده ای نکن 

اینو نشون مامانت بده 

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️

درکت میکنمم خیلی حس بدی داره🥲🥲

سعی کن با زبون نرم راضیشون کنی هی بگو خودتو ناراحت نشون بده غذا خیلی کم بخور منطقی بشین صحبت کن باهاشون ایشالاا که بذارن عزیزدلم🥺

آخ چقد سخته بودن تو چنین خانواده هایی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خیلی ناراحت شدم  ما یه هفته رفتیم مشهد  یه هفته تهران  چن بار کرمانشاه  چن ب ...

من بابام اصلا راه دور نمیزاره...یعنی همون اولش به مدرسه گفته و رضایت نامه ها رو خط زده

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......