2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم الان دوهفته گذشته از زمان امپولا

ببین هاچ سی جی زدی لابد دارو تحریک هم قبلش خوردی وقتی من خوردم روز دهم یکی ازاد کردم .دقیقا روز دوازدهم یکیش خوب بود امپول زدم ازاد شد زودی ازاد شد چون خیلی پیاده روی کردم و دقیقا روز هجدهم نوزدهم هم یکی ازاد کردم .نمیگم به خاطر هاچ سی جی هست شاید شما همینطور چند تا ازاد کردی تو سیکلت

ببین هاچ سی جی زدی لابد دارو تحریک هم قبلش خوردی وقتی من خوردم روز دهم یکی ازاد کردم .دقیقا روز دواز ...

اخه من مرحله دومه میزنم دفعه قبل اینجوری نشدم نمیدونم چرا اینبار یه هفته کمر درد شدید داشتم الان خوب شدم یکم زیر دلم تیر میکشه

اخه من مرحله دومه میزنم دفعه قبل اینجوری نشدم نمیدونم چرا اینبار یه هفته کمر درد شدید داشتم الان خوب ...

من ماهی که کلومفین خوردم اونم صد مرگ رو به چشم دیدم ولی ماه های دیگه که با دارو گیاهی بودم هیچ درد نداشتم این ماه چی خوردی ماه های قبل چی خوردی؟؟؟

قرص لتروزول ۳تا۷پریودیم دکتر بهم داد چون روز پنجمم بودم چند روز بعدش خوردم سه روز پشت سر هم روزی یه دونه امپول و روز ۱۳پریودی فک میکنم ۲تا باهم زدم و یه قرص متفورمین هم داده که روزی یکی میخورم 

هنوز فک میکنم زوده چون دوهفته بیشتر نگذشته از پریودیم

چ ربطی داره، خیلیا روز موعود مثبت میشه، خیلیا چند روز قبل و بعضیا هم بعد یکی دو روز نشون میده، صبح بذار

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️
[QUOTE=234866210]چ ربطی داره، خیلیا روز موعود مثبت میشه، خیلیا چند روز قبل و بعضیا هم بعد یکی دو روز ...

نه باووووو نشون میده، واسه خواهرشوهر من همون روز موعد پریودش بیبی چکش مثبت شد، و عدل همون روز بتاش هزار و خرده ای بود، صبح تست بزنی معلوم میشه، مثبت شد بیا خبرمون کن خوشحال شیم، واسه مامان شدن منم دعا کن از ته قلبت امشب

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️
نه باووووو نشون میده، واسه خواهرشوهر من همون روز موعد پریودش بیبی چکش مثبت شد، و عدل همون روز بتاش ه ...

انشالله به همین شبای عزیز خدا یه نی نی خوشکل و سالم بزاره تو دلت 🤲🤲الهی آمین