2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم مثه من همسایتون اذیت میکنه ؟😞😞😞 چیکار میکنه جسارتا؟

چند ماه پیش سر یه چیز الکی اومد دم خونمون داد و بیداد راه انداخت

منو بچه هام میلرزیدیم خدا ازش نگذره

همین الان هم اذیت میکنه منتهاش ما خیلی کوتاه میایم

به خدا صدای درشون یا خودشونو که میفهمم دلم یهو میریزه روی هم

دقیقه ای نمیشه بهش فکر نکنم

شما چی عزیزم؟

خدا کنه خدا واست بسازه
چند ماه پیش سر یه چیز الکی اومد دم خونمون داد و بیداد راه انداخت منو بچه هام میلرزیدیم خدا ازش نگذر ...

خدا هدایتشون کنه .ما طبقه بالای برادرشوهرم هستیم .دقیقا وقتی خوابیم صبح زود شب  یا مهمون داریم درارو محکم از قصدمیکوبن صدای آهنگو خیلی خیلی زیاد میکنن بچه کوچیکم دارم 😢😢😢باهامونم قهرن الکی.چندبارم تذکر دادیم بدتر میکنن.چندماه پیشم که باردار بودم همش هرروز تو حیاط پیاز سرخ میکرد بوش که بهم میخورد  بالا میاوردم صدامو میشنیدن دارم بالا میارم ولی بازم ادامه میدادن 😭😭😭😭

@آرزوهام3    

امضات✅💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلامتیم برگرده

موفقیت تخصیلیم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خدا هدایتشون کنه .ما طبقه بالای برادرشوهرم هستیم .دقیقا وقتی خوابیم صبح زود شب  یا مهمون داریم ...

مطمئن‌باش عزیزم خدا جوابشونو میده

من بر آورد کردم به هرکسی تذکر بدیم بیشتر لج میکنه

انشاءالله خدا اسبابشو فراهم کنه که ازشون دور بشین و اینقدر خوشی ببینید که این روزای سخت رو فراموش کنید

خدا کنه خدا واست بسازه
مطمئن‌باش عزیزم خدا جوابشونو میده من بر آورد کردم به هرکسی تذکر بدیم بیشتر لج میکنه انشاءالله خدا ...

ممنون عزیزم ❤🌼دلم نمیاد نفرینشون کنم ان شاالله خدا به دلشون بندازه باهامون خوب بشن