این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
آقا هستم ❌ب لطف بعضیا صد بار ترکیدیم من ک فقط خنده ب لب آوردم ب قول گفتنی من برا حندیدن آمدم شما برا ترکاندن ❌اما غافل از اینکه منم خدایی دارم با سیم کارت های فراوان ❌لا اقل اگه با من مشکل دارید بگید ب خود من چرا اینجوری میکنید❌حتی من پروفم ک شخصی ب احترام همه عوض کردم واقعا متاسفم❌
عزیزدلم من اسمم نازنین هست لطفاازته قلب پاکت برای اینکه اتفاقی که توی همین ماه اردیبهشت منتظرش هستم برام اتفاق بیفته و توی همین ماه یک پسرخیلی خوب که تمام ایده آل های منوداشته باشه نصیبم بشه وهمسرایندم باشه وباهاش خوشبخت بشم توی کنکورموفق بشم رشته موردعلاقمو قبول بشم توی شغلی که دوسش دارم استخدام بشم وتوی هرکاری که پامیذارم موفق وعالی باشم وبه تمام آرزوهام برسم انشالله که به همه آرزوهای قشنگت برسی وخوشبخت وعاقبت بخیربشی🙏❤🌹
انشالله ب هرچی میخواید برسید صلوات برای هم بفرستیم دوستان
من زندگی لاارامش و بی خیانت میخوام😔
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد