2777
2789
عنوان

لاغری با کالری شماری

2982 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من ۱۹ سالمه قدم ۱۶۰ و وزنم ۷۰ بود الان دو هفته شروع کردم به کالری شماری با روزی نیم ساعت پیاده روی دو کیلو کم کردم (با اپلیکیشن زیره)ولی الان ۴ ۵ روزه کم نمیکنم روی ۶۸.۳۰۰موندم امکان داره استپ باشه؟😭

خیلی داغونم ممنون میشم کمک کنین

هر هفته یه روزی رو تعیین کن فقط همون روز خودتو وزن کن یه شوک بده به بدنت امروزو بخور از فردا دوباره ...

یعنی استپه؟

یه روز بخورم بعد شروع کنم دوباره درست میشه؟آخه خیلیا رو دیدم استپ میکنن توی دردسر میفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کرفس میگرفتم کالری شماریو

ی چالش فستینگ داشت🤔 مثلا از ۸ تا ۱۰ فردا صبح هیچی نمیخوردی بجز اب مثه روزه گرفتن بود ولی میوفتاد تو خواب ادم حس نمیکرد بعدش ۱۰ صبحم یهو نباید بشینی غذا بخوری ک بترکی با ی نون پنیر کم حجم شروع میکنی و بقیه روز 

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
چند روز انجام بدم؟

یکی دوروز‌تست کن🤔

میخوای کرفسو هم نصب کن تو قسمت چالشاش ی نگا بنداز ببین دقیق چی گفته من ۶ ماه پیش بود رژیم میگرفتم 

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
یکی دوروز‌تست کن🤔 میخوای کرفسو هم نصب کن تو قسمت چالشاش ی نگا بنداز ببین دقیق چی گفته من ۶ ماه پیش ...

خیلییی ممنون❤

ببخشید شما چند وقت کالری شماری کردین چقدر کم کردین؟

(اگه دوس داشتین جواب بدین)

اره عزیزم من با کالری شماری تقریبا پونزده کیلو کم کردم هر هفته نزدیک ۷۰۰،۸۰۰گرم کم میکردم

توی چند وقت؟

با چه برنامه ای؟

بعد اینکه دچار استپ نشدین؟

خیلی نگرانم میترسم جواب نده این رژیم متنفرم از چاقی😭😭

توی چند وقت؟ با چه برنامه ای؟ بعد اینکه دچار استپ نشدین؟ خیلی نگرانم میترسم جواب نده این رژیم متن ...

من تقریبا اذر یا بهمن شروع کردم سال۹۹ تا بهار سال ۱۴۰۰ تقریبا ۴ ماه ۵ ماه طول کشید 

با برنامه زیره من خیلی خودمو اذیت نمیکردم مثلا هفته ای یبار میرفتم خونه مامانم خیلی رعایت نمیکردم نسبت به رژیم بیشتر میخوردم نه دچار استپ نشدم هفته ای یکبار خودمو وزن میکردم مرتب کم میکردم از ۵۰۰ گرم تا نزدیکای یه کیلو کم میکردم هفته ای