نامزدم من و خیلی دوست داره ولی یه بار که گوشیش دستم بود دیدم دختر خالم بهش پیام داده من عاشقتم و تسنیم به درد تونمیخوره و از این حرفا بعد نامزدم بهش گفته بود به تو ربطی نداره و دیگه پیام نده وگرنه اینجوری باهات برخورد نمیکنم میخوام طلاق بگیرم ولی تو عقد حامله شدم نمیدونم چیکار کنم
سخته باورش دختر خالت پیام داده عاشقونه به شوهرت بد شما حتی ب خانوادتم نگفتم خودتم کاری نکردی بد الان تاپیک زدی میخوام جدا شم حاملم بد ادامه تاپیک میگی اسم بچه چی بزارم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه ارمییییی😁💜🐰من دوتا گزینه گذاشتم😂دیگه هرکسی هرجور برداشت کرد
😂😂💜
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
چرا عزیزم؟شرایط مشابه با اسی داشتی؟از اقوام خودت بوده؟
اره یه خاطره تلخ سالهامیگذره اماهنوزقلبم دردمیگیره
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
سخته باورش دختر خالت پیام داده عاشقونه به شوهرت بد شما حتی ب خانوادتم نگفتم خودتم کاری نکردی بد الان ...
من مثل اسی سرم اومد به کسی نگفتم سالهاباخودم حملش کردم ام روزبرااولین باراینجاگفتم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓