2777
2789
عنوان

بچه ها دختر خالم به نامزدم پیام میده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 6164 بازدید | 151 پست

بمون تو زندگیت طوری که دختر خالات بمیره از حسادت

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همسرت که گناهی نداره تقصیر دختر خالته سعی کن با اون برخورد کنی راستی یک اپلیکیشن هست به اسم لیوم توش کلی اطلاعات مفید داره مخصوص خانوما دانلودش کن و با مشاوراشون صحبت کن و ازشون کمک بگیر

ایا این داستان واقعیست یا ساخته و تخیل ذهن نویسنده

گزینه۲

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...
چی شده ؟ بگو ؟

یادارویش قلبم تکه تکه میکنه الان تایپکتودیدم یادم اومدحالت تهوع سردردگرفتم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیدونم شاید به خاطر شرایطم حساس شدم 

اره چون حامله ای حساسی

خوشبحالت ک شوهر وفاداری داری باهاش خوش رفتاری کن ک ازت دور نشه بنظر من ب روش نیار اما دخترخالتو اسکرین بگیر ب خاله اینات نشون بده خودشا جمع کنه

اره 😍بگو  بیخیال طناز بیشعور اون و واسش دارم یکم حالم خوب بشه میدونم چیکارش کنم

خوب بنظر من الان فقط بچسب ب بچه و همسرت اصلا الان موقع مناسبی  برای  مطرح کردن این  موضوع نیس

من یک درخت سرسبز  بزرگ با ریشه های قوی هستم  ایقد قوی و محکم  ک هیچ طوفانی  نمیتونه  تکونم  بده در مقابل تمام سختی های زندگی محکم  هستم چونکه پشتم ب خدا گرمه عاشقتم خدای مهربون و خوبم. بهترین ها رو میخوام ازت قشنگ ترین ها رو میخوام ازت تندرستی و عاقبت  به خیری میخوام ازت راستی یادت هست خدا جونم ک من بهت سخت و قوی ایمان دارم  منم همیشه یادم میمونه  هرگاه  ب لبه پرتگاه  رسیدم  تو بودی نجاتم دادی عاشقتم  معبود مهربونم.  ازت ممنونم دوست دارم خداااااا میدونم  بهترین ها رو بهم دادی و میدی  و خواهی داد😍😍😍😍😍😍😍      سبز سبزم  ریشه دارم  😍 من درختی استوارم  .راستی من از سال ۹۷ اینجا عضو هستم این کاربری جدیدمه  . 
ایا این داستان واقعیست یا ساخته و تخیل ذهن نویسنده

عه آرمی😍🖐🏻💜💜💜💜

به نظرم ۱

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
بمون تو زندگیت طوری که دختر خالات بمیره از حسادت

بهترین زندگی روهم بسازی یادت نمی ره بعضی زخماهمیشه تازه اند

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بهترین زندگی روهم بسازی یادت نمی ره بعضی زخماهمیشه تازه اند

درسته درک می کنم

ولی نباید کم بیاره

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍