2777
2789
عزیزم من هرشب میخونم چون اصلا از نیمه شب تاسحر نمیخوابم همش بیدارم یا زیارت عاشورامیخونم یا حدیث کسا ...

چرا شب نمیخوابی، جدا از این چیزا واسه مغز ضرر داره شب بیداریِ مداوم؛ بنطرم شب بخواب و بعد از نماز شب و نماز صبح این چیزا رو بخون

[QUO‌TE=234822061]چرا شب نمیخوابی، جدا از این چیزا واسه مغز ضرر داره شب بیداریِ مداوم؛ بنطرم شب بخواب و بعد از نماز شب ...[/QUOTE]

نمیدونم اماکلا عادد کردم حتی شبای که پریودم بعدخوندن زیارت عاشورا وحدیث کساء خوابم نمیبره دیگه عادت کردم تازه بعدشم ک میخوابم ساعت۹بیدارم 

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه منم دعا کنی؟ سوم خرداد یه امتحان مهم دارم دعا کن بالای ۹۰ بگیرم. و به ارزوم برسم  و خونه و ...

دقیقا منم مشکل شمارو دارم خودم خونه گذاشتیم برای فروش و شدیدا به پولش نیاز داریم هیشکی نمیخره سه ساله گیرم. چشم برات دعا میکنم عزیزم ایشالله دلت شاد بشه. ایت الکرسی خوندم عزیزم 

دقیقا منم مشکل شمارو دارم خودم خونه گذاشتیم برای فروش و شدیدا به پولش نیاز داریم هیشکی نمیخره سه سال ...

منم ایت الکرسی خوندم برات. 

من تا ماه بعد وقت دارم. لطفا دعاکن آرزوم براورده بشه. مخصوصا تو نماز شبت. الهی مشکل خودت تا اومدن تابستون حل بشه

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس