2777
2789
حتما. امیدوارم یادم نره تا سه شب دیگه که بتونم بخونم

گلم منم زهرا هستم..منم فراموش نکن دعا کن عشقم با شرایط مناسب برگرده و به آسونی بهم برسیم و خوشبخت بشیم 😢😢😢

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
همون 4 تا دورکعتی که به نیت نماز شب میخونی رو نافله هم میگن. که میتونی نخونیش فقط 2 رکعت شفع و یک رک ...

من امشب واسه اولین بار نمازشب خوندم ، و از این به بعدم میخوام بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجتروا بشی عزیزم خواهش میکنم خدا مشکلتو حل کنه منم حالم خرابه التماس دعا

میرم حدیث کسا بخونم حتما دعات میکنم♥️

فقط دعاکن امتحانو عالی بدم و خونه و زمین فروش بره

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
وای خداروشکر که خوب شد، الان چندوقتشه؟

مرسی عزیزم الان دوسال و نیمشه

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
من امشب واسه اولین بار نمازشب خوندم ، و از این به بعدم میخوام بخونم

خیلی خوبه. آفرین 

وقتی عادت به خوندن کنی دیگه اصلا دلت نمیخواد ترکش کنی. 

من قبل اذان صبح بلند میشم می‌خونم. خیلی وقتا خودم با فکرش بلند میشم قبلا از اینکه ساعت زنگ بزنه با فکرش بیدار میشم. 

حاجتمو نگرفتم ولی آرامشی که میده فوق العادس

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله حاجت روا بشی التماس دعا

دعاکن منم ان شاءالله مامان بشم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
خیلی خوبه. آفرین  وقتی عادت به خوندن کنی دیگه اصلا دلت نمیخواد ترکش کنی.  من قبل اذان صب ...

امیدوارم حاجتتو بگیری، آره انگار ادم با ذوق و اشتیاق پامیشه نه از رو اجبار

خدا بهت ببخشتش همیشه سلامت باشه، همیشه میخونی؟ یعنی هفته ای چندبار مثلا؟

عزیزم من هرشب میخونم چون اصلا از نیمه شب تاسحر نمیخوابم همش بیدارم یا زیارت عاشورامیخونم یا حدیث کساء وبعدشم نمازشب وتسبیحات خانوم فاطمه زهرا بعدازنماز صبح تازه خوابم میبره الان سه ساله دیگه عادت کردم

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
میشهنو نمازت یاد منم باشی لطفا؟  اسمم هلیا  خودم نمیتونم بخونم

چشم❤