2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب ندارع دیگه شده بچه رو سقط نکنی ها هم گناهه هم ممکنه زبونم لال دیگه باردار نشی 

نه سقط نمیکنم فقط الان نمیدونم چطوری به بقیه بگیم الان فعلا رفتیم مسافرت که کسی کاری بهمون نداشته باشه یکم فکر کنیم حالم خیلی بده😥

نه سقط نمیکنم فقط الان نمیدونم چطوری به بقیه بگیم الان فعلا رفتیم مسافرت که کسی کاری بهمون نداشته با ...

چند هفته ای؟ اشکال نداره کار خلاف شرع نکردید که زن و شوهرید این فندوق هم ثمره عشقتون😍🥺

🖤🥀
چند هفته ای؟ اشکال نداره کار خلاف شرع نکردید که زن و شوهرید این فندوق هم ثمره عشقتون😍🥺

۳هفته 

شوهرمم همین و میگه میگه من همه جوره پشتتم هیچکس حق نداره چیزی بهت بگه ولی من نمیدونم چرا حالم انقدر بده دیشب تا صبح تو بیمارستان بالا سرم بود