2777
2789

من لوازم خانگی میفروشم..همبن کیک پزوو یکی ازدوستانم ازم خریدکرد راضی بود

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم

کیک ،کاپ کیک داخلش پختم

پیتزا ،لازانیا لقمه ای پختم

حتی مرغ داخلش گذاشتم با فلفل دلمه ای کبابی شده

فقط حواست ب سیمش باشه آب نشه

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
من دارم کیک ،کاپ کیک داخلش پختم پیتزا ،لازانیا لقمه ای پختم حتی مرغ داخلش گذاشتم با فلفل دلمه ای ...

چه مدته خریدی؟

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک 

من دارم کیک ،کاپ کیک داخلش پختم پیتزا ،لازانیا لقمه ای پختم حتی مرغ داخلش گذاشتم با فلفل دلمه ای ...

سلام گلم من کیک پز خریدم میخوام داخلش پیتزا درست کنم چطوری انجامش بدم؟

یه جایی خوندم نوشته بود واسه پیتزا اول کیک پزو باید روز گاز بزاری بعد ۳۰ دقیقه بزنی به برق 

شما چطوری انجام میدین؟

سلام گلم من کیک پز خریدم میخوام داخلش پیتزا درست کنم چطوری انجامش بدم؟ یه جایی خوندم نوشته بود واسه ...

سلام گلی

مبارک باشه

عزیزم پیتزارو ک آماده کردی میزاری داخل کیک پز 

زیرش شعله پخش کن بذار  شعله ی خیلی ملایم  ،درشم ک میزنی ب برق تقریبا ی بیست مین بعد آماده میشه

نه لازم نیست نیم ساعت قبل روشن باشه

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
سلام گلی مبارک باشه عزیزم پیتزارو ک آماده کردی میزاری داخل کیک پز  زیرش شعله پخش کن بذار &nb ...

ممنون گلم

یعنی همزمان هم روی گاز باشه هم به برق وصل باشه درسته؟

سلام عزیزم شما کیک پز لاوین خریدین خوب هست؟ من میخاستم بخرم بزای کیک به دردم میخوره؟؟؟

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍