2777
2789
عنوان

دکتر زنان زایمان اصفهان

239 بازدید | 14 پست

سلام خانما خوبید

من بارداری اولم الان تو هفته ۶ ششم 

هنوز دکتر مو انتخاب نکردم

بین الهام هفت برادران و الهه امیری کردستانی موندم 

با هیچکدوم هم آشنایی ندارم

چون بیمه ام طرف قرار داد باهاشون مجبورم برم

تو سایت ک خیلی نظرهای های خوبی داده بودن 

کسی پیش این دوتا زایمان کرده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.من زایمان اولم پیش دکتر هفت برادران بود.خیلی راضی بودم ازش.الانم دارم میرم پیشش بارداری دوممه

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
سلام عزیزم.من زایمان اولم پیش دکتر هفت برادران بود.خیلی راضی بودم ازش.الانم دارم میرم پیشش بارداری د ...

واقعا؟؟؟

سرش خلوته؟ ؟چجوریه وقت میزاره برا مریض یا نه از این مدل دکترا ک پنج تا پنج تا مریض تو اتاقن 

خودم بین برادران و امیری موندم 

امیری پیج ایستگرامش و نظراتش خوندم خوب بود

واقعا؟؟؟ سرش خلوته؟ ؟چجوریه وقت میزاره برا مریض یا نه از این مدل دکترا ک پنج تا پنج تا مریض تو اتاق ...

سرش که خلوت نیس.ولی وقت میزاره.

ممنون عزیزم ک جواب دادی کدوم بیمارستانها عمل میکنه؟؟؟ هزینه اش میدونید چقدر؟

فدات.زهرای مرضیه و میلاد.نمیدونم چقده هزینش.میلاد خصوصیه زهرای مرضیه نیمه خصوصی باید بری سئوال کنی زایمان طبیعی و سزارین فرق میکنه.بگو بیمه تکمیلی دارید

کسی نمی شناسه خانما؟؟؟

من این دکترایی که گفتی رو نمیشناسم عزیزم من دکتر ریحانه صباحی رو میشناسم فقط یعنی ایشونو در جریانم که کارش و تشخیصاش خیلی خوبه برای نازایی دختر خالم پیش ایشون میرفت که الان دختر خوشگل داره خداروشکر 

دکتر زنان خوب اصفهان برای بارداری کیو معرفی میکنید شما؟؟؟؟

به نظر من دکتر ندا مقتدری کارهاشون خیلی خوبه بسیار هم با وجدان هستن ایشون. هم جراحی های زیبایی انجام میدن هم زایمان کلا تو اصفهان خیلی جراح شناخته شده ای هستن