2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  160 💔🙄

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

والا من ۱۵۹هستم قابل قبولم تو جامعه کسب بم نکفته کوتاه ...ولی خانمای قد بلند انگار کمن ک ما معمولی هستیم....ولی من نمدونم چرا متوسط نشون داده میشم 

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
والا من ۱۵۹هستم قابل قبولم تو جامعه کسب بم نکفته کوتاه ...ولی خانمای قد بلند انگار کمن ک ما معمولی ه ...

شاید چون لاغر هستی متوسط نشون داده میشی؟

منم خیلی کم خانوم قدبلند دیدم، منظورم قد ۱۷۳ به بالا.

شاید چون لاغر هستی متوسط نشون داده میشی؟ منم خیلی کم خانوم قدبلند دیدم، منظورم قد ۱۷۳ به بالا.

من ۵۹کیلو ام ن اتفاقا لاغر نیستم چاقم نیستم متوسطم ولی مثلا خیلی کم خانومایی ببینم ک مثلا تا زیر گردنشون باشم همه اینام ک بیرونن تقریبا هم قد خودمن انگار قد اکثرا همینه حتا کوتاه تر ....من فقط نی نی سایت میبینم میگن ۱۶۵مثلا کوتاه اگه ن ۱۶۵ از تظر من قد بسیاز مناسبی برا خانوم ...کلا قد خانمای ایرانی تو رنج خودمه😂

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!

زیر ۱۶۰ کوتاه محسوب میشه 

از ۱۶۰ تا ۱۷۰ نرمال 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اولین باره میشنوم یکی ۱۶۵میگه کوتاه خودم که همیشه فکر میکردم خیلی بلندم😶

یک پست توی اینستاگرام گفته بود خانومهای با قد ۱۵۰ تا ۱۶۵ فلان مدل لباسها رو نپوشن که بلندتر دیده بشن. منم برام سوال شد.