اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
شاید چون لاغر هستی متوسط نشون داده میشی؟ منم خیلی کم خانوم قدبلند دیدم، منظورم قد ۱۷۳ به بالا.
من ۵۹کیلو ام ن اتفاقا لاغر نیستم چاقم نیستم متوسطم ولی مثلا خیلی کم خانومایی ببینم ک مثلا تا زیر گردنشون باشم همه اینام ک بیرونن تقریبا هم قد خودمن انگار قد اکثرا همینه حتا کوتاه تر ....من فقط نی نی سایت میبینم میگن ۱۶۵مثلا کوتاه اگه ن ۱۶۵ از تظر من قد بسیاز مناسبی برا خانوم ...کلا قد خانمای ایرانی تو رنج خودمه😂
گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!