2777
2789
عنوان

شما هم از تاریکی میترسید؟؟

275 بازدید | 19 پست

بچه ها سلام نماز روزه هاتون قبول باشه انشالله من آدم مذهبی هستم تقریبا نماز هام رو خیلی حساسم هر جا باشم بجا میارم و منتها نماز صبحام قبل ماه رمضون قضا میشد دست خودمم نبود ساعتم کوک میکنم ولی اصلا بیدار نمی‌شدم خیلی بابت این قضیه ناراحتم حالا یه تاپیک جدا واسه این میزنم حالا سوالم اینه خیلی از تاریکی میترسم دلم هری می‌ریزه سریع عرض چند ثانیه فکرای منفی و ترسناک میاد سراغم نمیتونم خودم رو کنترل کنم و تحمل تاریکی ندارم مثلا یه دفعه که لامپهای خونه رو خاموش میکنم حس بدی دارم حس میکنم یه چیزی میاد طرفم نمی‌دونم چیکارکنم قبلا هم خیلی خوابای بد میدیدم که از اون خوابای خدارو شکر راحت شدم 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...

خیر

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم مذهبی نیستم و از چیزی نمیترسم ایمان دارم که خدای مهربان مراقب و محافظمه♥

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من اونقدر میترسم که تبدیل شده بیماری .میخوام برم دکتر.من فوبیای زلزله دارم نشده دو دقیقه بگذره من به این زلزله لعنتی فکر نکنم مدام درگیر اینم اگه زلزله بیاد چطوری بچهامو نجات بدم گاهی حتیدست خودم نیست یهو بچهامو بغل میکنم فرار کنم ولی یادم میاد که داشتم توهم میزدم

من اونقدر میترسم که تبدیل شده بیماری .میخوام برم دکتر.من فوبیای زلزله دارم نشده دو دقیقه بگذره من به ...

نه من از زلزله نمی‌ترسم فقط تاریکی سیاه

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...