2777
2789
عنوان

اولین دعوا تو زیر زمین مادرشوهر بخاطر مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 29 پست
خوب منم ناراحت بودم پس زنو شوهر کجا حال همو درک کنن تو خبی که همه هستن تازه وقتیم که مادرش مقصره بای ...

خب عزیز من یه بار با یه لحن خوب و آروم بگی و دیگه کشش ندی خیلی بهتره تا انقد گیر بدی تا دعوا شه

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ظاهر بی اهمیته ولی چرا وقتی من از خود گذشتگی میکنم و اومدم اینجا نشستم در عین حال باید سکوت کنم د ...

ببین اون الان پیش خودش میگه که منت داره سرتون برا همین دست بالا رو میگیره منم 4_5سال خونه مادرشوهر تو یه اتاق زندگی کردم پس متوجهم چی میگی حرفای بالا تجارب خودمه و شوهرم خودش اصرار به خونه گرفتن داشت.... پس حرفای من پیرزن رو گوش کن بد نمیبینی😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
در ظاهر بی اهمیته ولی چرا وقتی من از خود گذشتگی میکنم و اومدم اینجا نشستم در عین حال باید سکوت کنم د ...

شما برای همسرت از خودگذشتگی کردی نه برای مادرش!! 

نباید از مادرش توقع خاصی داشته باشی!! چون اون در هر صورت خودشو محق میدونه و فکر میکنه به شما لطف کرده اومدین خونش!

وقتی اومدی اینجا دیگه اومدی نباید با این افکار زندگیتو زهر کنی باعث شی مادرش روش اثر بذاره و ازت دور بشه

فکر کن مادرش نیست باید اونطوری زندگی کنی تا ارامش داشته باشی

و خدا هست ....

به خدا همه ی ما اگر بد خانواده شوهر و دوبار بگیم پشت هم، شوهرمون داد میرنه عصبی میشه هیچم دلجویی نمیکنه. انقد کش نده

اون مادرشو میشناسه میگه تو پخته باش ساکت باش دعوا نشی

یه چیز میگم تجربه ثابت کرده هرچی سکوت کنی بحث نکنی یا ادامه ندی شخصیتتو نشون میدی (البته منظور همچین موقع ای مادر شوهرت همچین کاری میکنه..نه همیشه )فقط یه بار به شکل ناراحتی بگو وتمام اقایون به بحث حساسن وقتی سکوت کنی متوجه میشه حق باتوعه و چقدر خانمی کردی به دعوا ختم نشد ...بذار خودش به مادرش بگه چون مادرش از بچش ناراحت نمیشه...

برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••

بخاطر آرامش خودت و بچه هات میگم عزیزم 

برا شما هیچ چیز مهمتر از آرامش و اعصاب راحت نیست 

سعی کن بی اهمیت باشی برات عادت میشه خودتم راحتتری

خدایا شکرتتتتتتت 
به خدا همه ی ما اگر بد خانواده شوهر و دوبار بگیم پشت هم، شوهرمون داد میرنه عصبی میشه هیچم دلجویی نمی ...

والا اگه شوهرمونم بخواد دو دفعه عیب خانواده مارو بگه جنگ میشه!! 

باید از زاویه بقیه هم به زندگی نگاه کنیم

و خدا هست ....

یه جوری میگی از خودگذشتگی انگار شوهرت نوکرته و باید بهترین خونه رو آماده می‌کرده برات ولی حالا که نتونسته، باید باج بده بهت! نه خیر! شما برا زندگی خودتون از خودگذشتگی کردی.

فکر کردی شوهرت الان خیلی خوشحاله؟ اتفاقاً اون دوبرابر تو تحت فشاره. هم منت خانواده ش سرشه، هم تو ناراضی هستی هم احتمالا اونا هی نقطه نظراتی دارن...بعد شما رو اعصابشم رفتی

والا اگه شوهرمونم بخواد دو دفعه عیب خانواده مارو بگه جنگ میشه!!  باید از زاویه بقیه هم به زندگ ...

باور کن من اگر به حق، دوتا بدی از مادرشوهرم بگم، شوهرم شروع می‌کنه به ناحق، چهار تا فحش میده بدی میگه به خانواده م. چاره چیه؟

به خدا بدترین توهین ها و فحش ها رو با دعوا و داد و بیداد بهم داده مادرشوهرم، درصورتیکه یک درصد هم مقصر نبودم، بازم من مجبور شدم منت کشی کنم. انقد خفت و خواری میکشم. ولی میگم چاره چیه زندگی به هرحال سختی داره من باید سیاست داشته باشم آرامش بدم به خونه. البته خیلی وقت ها هم نمیتونم و حالم بده

یه جوری میگی از خودگذشتگی انگار شوهرت نوکرته و باید بهترین خونه رو آماده می‌کرده برات ولی حالا که نت ...

بله دقیقا من در حد لیاقت خودم میدونم که همسرم بهترین خونه رو با بهترین وسایل با بهترین رفتار و بهترین سبک زندگی داشته باشم و بهترین ها رو همیشه از خدا خاستم چون همیشه نیتم خیر بوده اگر ندارم در راه رسیدن بهش تلاش می‌کنم 

تلاشم مثل شما پذیرفتن ذلت نیست و در نهایتم نداشتن آرامش بلکه انقدری تلاش می‌کنم که هم خودمو طعم خوشبختی رو بچشم هم رفتارهای زننده ی نزدیکانمو با خودم اصلاح کنم

تا الانم اجازه ندادم کسی مانع این اهداف و بهم خوردن ارامشم باشه حتی مادرم که عزیزترین شخص زندگی من بود

و شما اگر سیاست رو تو سکوت و پذیرفتن ذلت میبینی بازم نمیتونی ارامشو در خودت و خونت برقرار کنی مطمئن باش روشت غلطه.

همسر من وظیفه داره تمام و کمال خاسته های منو برآورده کنه چون اگر من نمی‌پذیرفتم که بیایم منزل مادرش زندگی کنیم آرامش مالی نداشت و الان باید بین منو مادرش صبح برقرار کنه نه با داد و بیداد دوقورت و نیم بمن بده. 

پس فکرت و روشت رو اصلاح کن تا هم در زندگی شخصیت به آرامش برسی هم وقتی از حقوق طبیعی زن در زندگی زناشویی صحبت میشه فکر نکنی حق همیشه با مرده.

وصل به یه مو
باور کن من اگر به حق، دوتا بدی از مادرشوهرم بگم، شوهرم شروع می‌کنه به ناحق، چهار تا فحش میده بدی میگ ...

اگر همسرت اینقدر بی شخصیته که به ناحق به خانوادت فحش میده هم انتخابت غلط بوده هم سیاستت هم ادامه زندگی با همچین مردی. 

پس لطف درس چیزی رو بده که خودت بلد باشی نه ذلت و سکوت

وصل به یه مو