2821
2789
عنوان

پسرم سیگار میکشه

18233 بازدید | 83 پست

خانمها امروز زنگ زدن برامون مهمون میاد منم رفتم ببینم پسرم دم دره صداش کنم بره برام‌ شیر بگیره رفتم دیدم پسر کوچیکم شلنگ دستشه گفتم داداشت کو گفت تو اون زمین خالیه منم رفتم صداش کردم یه پسر باهاش بود گفتم چکار میکنی اینجا گفت هیچی با دوستم اینجا نشستیم گفتم بوی دود میاد گفت ما اتیش روشن کردیم و خاموش کردیم بعد اومد تو نزدیکش شدم بوی سیگار میداد گفتم بیا جلو هو کن دیرم بوی سیگار میده دهنش .

گفتم سیگار کشیدی قسم خورد نه گفتم دروغ نگو دید عصبیم ترسید گفت پیداش کردم گفتم راستشو بگو گفت بخدا پیداش کردم گفتم الان زنگ‌میزنم بابات وینقدر قسمم‌داد نگم

بعد پسرم از عموش خیییلی میترسه منم گفتم باشه نمیگم به عموت میگم گفتم برو مغازه الان زنگ میزنم عموت بعد افتاد دنبالم که غلط کردم تورو خدا نگو بهش هر چی تو بگی همونو میکنم گفتم نه فقط میگم بهش اون رفت زنگ زدم زن داداشم با گریه بهش گفتم چی شده گفت این بار نگو بهشون اگه بگی عصبی میشن یه سیلی بهش بزنن ترسش میریزه بازم تکرار میکنه منم نگفتم به نظرتون چکار کنم به شوهرم یا برادر شوهرم بگم؟

چند سالشع

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باهاش خیلی بد برخورد کنی بعدا میره قایمکی ترمیکشه.      فقط دوستانه باهاش حرف بزن مضراتشو بگو بگو دفعه بعد اینجوری نرم نیستم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

نه عزیزم سعی کن جوری رفتارکن که قبح این کار براش نشکنه و یجور ترس از اینکه پدرش و عموش بشنون تو دلش باشه اگه بگی چند روز دیگه خدایی نکرده براش عادی میشه و دیگه نمیتونید هیچ جوره جلوشو بگیرید و ازش قول بگیرید دفعه بعد تکرارشد میگید و عواقبش پای خودشه و ازاین حرفا ولی الان بذار واسه جلب اعتماد شما تلاش کنه

چیزی نگو بذار یه ترسی داشته باشه و دیگم به روش نیار که لوث بشه قضیه ولی غیر مستقیم کنترلش کن ببین تکرار میکنه یا نه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

نه عزیزم نگو

بگذار ترسش باهاش باشه 

باهاش هم صحبت کن 

دوستانه 

که مطمین بشی متوجه خطرات سیگار کشیدن و ... هست 

همین 

ما که خانوم هستیم هم، بعضاً یک کنجکاوی واسه سیگار داشتیم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

خب تهدید کردی به بابا و عموش بگی ترس داره خوبه ولی اگه بگی قبحش میریزه تو روتون میکشه الان میترسه یه چک بزنن بهش میبینه ن حالا بدم نیستا یه بار یه چکی خوردیم و تمام.دیگه ب کس دیگه م نگو

به جای عکس العمل عجولانه بهتره از معایب سیگار براش-بگی خصوصا با مثال، مثلا بعدا ن انقد تابلو ک الان بگی مثلا فلانی سرطان داره از بس سیگار پشت سیگار میکشید   (بهتره مخاطبتون اون نباشه خواهری کسی باشه) حالت پند پیدا نکنه  یا عمدا برنامه هایی راجع به این ببینید اگه پسر منطقی هست

نوجونی سن سختیه واقعا

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖