محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 عنوان نارسیس و آونیاو جوجو و مامان میثاق و همه دوستان دیگه بیاید 20 بازدید | 29 پست سلام به همه دوستای گلم خوبید؟ من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞 1394/05/26 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 مینا جون من تازه عضو شدم اسم همرو یادم نیست ببخشید عزیزم من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91614 منم نگفتی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91614 دختر داری یا پسر کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 ببخشید دوستای گلم همتون بیاید من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 همگی خوش اومدید من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 متاسفانه هنوز مامان نشدم اقدام اولمه هنوزم معلوم نیست باردارم یا نه من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 بچه ها شما مامانید؟ من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 خوش ب حالت عزیزم میشه علایم قبل پریودتو بگی من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
مامان_نازنین_زهرا15 عضویت: 1393/09/30 تعداد پست: 668 سلام عزیزم منم هستم عشق من همسر عزیزم و یگانه دخترم نازنین زهرا
محدثه68 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/24 تعداد پست: 11799 اگه من دیر جواب میدم ناراحت نشید نتم اذیت میکنه من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞