2777
2789
عنوان

دفع ادرار همراه با درد

1032 بازدید | 14 پست

خانوما من از عصر هر وقت میرم دستشویی درد شدیدی تو قسمت تناسلیم احساس میکنم و مثانمم کامل تخلیه نمیشه انگار  عفونت ادراری دارم؟خودم میترسم سنگ کلیه ای چیزی باشه کارم ب بیمارستان بکشه 

تو ادرارت خونه؟ کلیتم درد میکنه؟

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خون نیست ولی کلیه هام گاهی ی تیر می‌کشه در حد سی ثانیه بعد خوب میشه خیلی وقته اینجوریه 

منم اینجوری بودم رفتم سونو فهمیدم شن کلیه دارم.. یه سونو بده حتما

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼
ن خون نیست ولی کلیه هام گاهی ی تیر می‌کشه در حد سی ثانیه بعد خوب میشه خیلی وقته اینجوریه 

برو ازمایش بده احتمالش هست سنگ داشته باشی

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕