2777
2789
عنوان

عمل بینی

285 بازدید | 16 پست

.سلام میخوام بینیمو عمل کنم ۲۰ سالمه 

خیلی بدم میاد ازش ... اصلا از فرم صورتم راضی نیستم /: خیلیم میترسم از عمل هزینه شم زیاده 😑 ممکنه خوبم در نیاد /: 

بعدِ عمل چجوری میخوابن ذهنمو درگیر کرده /: 

همه میگن خوبه ولی من خوشم نمیاد  

دکترم پیشنهاد کرد عمل نکنم 😐.  

هعییی چیکار کنم

تعداد رای : 9
نظرسنجی
هیچی /:
2
22%
خیلییی تاثیر داره خوبه
3
33%
عمل کردم راضیم
3
33%
عمل کردم راضی نیستم
1
11%

سع روز اول طاق باز و با دهن نفس میکش ادم البت بعد برداشتن گچ راحت دک

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین کارو می‌خوام بکنم ولی هر کیو دیدم ناراضیه ترسیدم فعلا بیخیال شدم تا خدا چی بخواد میترسم بزنن کجو کولم کنن اون وقت چه غلطی بکنم با سرزنش های بقیه 

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏
منم همین کارو می‌خوام بکنم ولی هر کیو دیدم ناراضیه ترسیدم فعلا بیخیال شدم تا خدا چی بخواد میترسم بزن ...

دقیقا من از خون و تیغ میترسم 😓😓 میگن بعدش خیلی سخته 

دقیقا من از خون و تیغ میترسم 😓😓 میگن بعدش خیلی سخته 

بحث سختی نیس اون میگذره من نگران نتیجه ام چند شب پیش خواب دیدم عمل کردم بینیم کج شده بود😶

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏
از این بالش گردنی ها که شبیه C هستن بگیر خیلی خوبه سرت جابه جا نمیشه. بعدم خودت حواست هست. من که این ...

عاها بعدش بهت میگن چه مراقبت هایی باید انجام بدی ؟؟ مثلا کمپرس یخ و این چیزا و چسب زدنو اینا دوستم میگه خیلی مهمه پنجاه درصدش بعد عمل شکل میگیره با چسبی که میزنی 

عاها بعدش بهت میگن چه مراقبت هایی باید انجام بدی ؟؟ مثلا کمپرس یخ و این چیزا و چسب زدنو اینا دوستم م ...

آره همه چیزو بهت میگن یکی دو روز اول یخ میذاری که جلوی ورم و کبودی بگیره. چیز سنگین بلند نمیکنی. چند روز اول غذای سفت و آدامس نمیخوری کلا نباید زیاد بجوی. چند روز اول چند تا بالش زیر سرت میذاری و تا دو سه ماه طاق باز میخوابی. 

برا من که اینا سخت نبودن و عادت کردم