پشت کوهها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده سالهی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان مینگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.
من دوتا زایمان طبیعی داشتم..بچه هامم هردو درشت بودناحساس میکنم خیلی داغونم..دوسدارم برم انجام بدم
لیزر کن سرپایی بدون مراقبت
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
لیزر چطوریه؟؟ ببخشید یعنی با لیزر واژن رو تنگ میکنن؟
اره دقیقا
دستکاهش عین دستکاه سونو واژیناله
ممکنه مثلا ۳..۴ سال یبار لازم باشه بری شارژ ممکنم هست نه
بی عارضه و مراقبته
هزینشم ازعمل کمتره
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟